Weather Icon
Ιράν , Ισραήλ , Συρία 14 Μαΐου 2020

Νέα σειρά αεροπορικών βομβαρδισμών εναντίον θέσεων των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης στην Συρία

Νέα σειρά αεροπορικών βομβαρδισμών εναντίον θέσεων των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης στην Συρία

Hamid Al-Nasser

Πολεμικά αεροπλάνα αγνώστου προελεύσεως σφυροκόπησαν στις 12 Μαΐου τις θέσεις των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης στην περιοχή “Deir Ezzor” στην Δυτική Συρία.

Ακτιβιστές ανέφεραν στα social media πως οι αγνώστου προελεύσεως βομβαρδισμοί στόχευαν στις ιρανικές στρατιωτικές θέσεις στα χωριά  Sukkariya και  Albukamal, που βρίσκονται πέριξ του Deir Ezzor.

Οι ακτιβιστές πρόσθεσαν πως οι αρχικοί βομβαρδισμοί στόχευαν συγκεκριμένες στρατιωτικές βάσεις, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε νέα σειρά σφυροκοπήματος στα ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες και τους νεκρούς στο νοσοκομείο Albukamal.

Σχόλιο: Ο Ισραηλινός και ο Αμερικανικός Στρατός όπως βλέπουμε τον τελευταίο μήνα έχουν ξεκινήσει μία νέα πολιτικοστρατιωτική εκστρατεία έναντι των Ιρανικών θέσεων στην Συρία. Οι συνεχόμενοι βομβαρδισμοί έναντι των Ιρανικών θέσεων, αλλά και η αυξανόμενη πίεση της Τουρκίας μέσω των Ισλαμικών πολιτοφυλακών έναντι των θέσεων των Ιρανών Χούτι στην Υεμένη, μας δείχνουν πως πως οι τρεις χώρες αυτές έχουν αναλάβει την αποκοπή του Ιρανικού διαδρόμου προς την Μεσόγειο.

 

Μετάφραση σχόλιο Χωριανόπουλος Άγγελος

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube