Weather Icon
Video , Πολιτισμός 8 Μαΐου 2020

Μια Εικονική Περιήγηση στους Δελφούς (Βίντεο)

Μια Εικονική Περιήγηση στους Δελφούς (Βίντεο)

Πώς θα σας φαινόταν ένας περίπατος στους Δελφούς του 5ου αιώνα π.Χ.; Δεν θα ήταν εξαιρετική ιδέα να ξεκινήσετε τη βόλτα σας από την Κασταλία Πηγή, να περάσετε δίπλα από τον επιβλητικό Ταύρο των Κερκυραίων, πολυάριθμους Θησαυρούς και την Σφίγγα των Ναξίων, και να καταλήξετε στο Ιερό του Απόλλωνα, τον Ηνίοχο και το Θέατρο; Και όλα αυτά στην εποχή του Πελοποννησιακού Πολέμου, με τους επισκέπτες, αλλά και τους κατοίκους, των Δελφών να περιδιαβαίνουν, να προσεύχονται και να δραστηριοποιούνται γύρω σας.

Στο παρόν βίντεο, παρουσιάζονται ο Ναός του Απόλλωνα, ο Ηνίοχος, το Αρχαίο Θέατρο και μια σειρά από άλλα μνημεία. Η παρουσίαση γίνεται με τη βοήθεια του δημοφιλούς παιχνιδιού Assassin’s Creed Odyssey (και του mode Discovery Tour, Ancient Greece) της Ubisoft. Το βίντεο είναι εναρμονισμένο με τη διδακτέα ύλη της Ιστορίας της Α΄ Γυμνασίου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube