Weather Icon

Μάιος εναντίον κορωνοϊού 1-0: «Βούλιαξαν» από λουόμενους οι παραλίες της Αττικής, πριν καν χτυπήσουμε… 30άρια! (video)

Μάιος εναντίον κορωνοϊού 1-0: «Βούλιαξαν» από λουόμενους οι παραλίες της Αττικής, πριν καν χτυπήσουμε… 30άρια! (video)
Οι Αθηναίοι βρήκαν, ως φαίνεται, το φάρμακο κατά του κορωνοϊού και δεν είναι άλλο από τον ακαταμάχητο συνδυασμό… ήλιος και θάλασσα!

Αυτό, τουλάχιστον, μοιάζει να αποδεικνύει το γεγονός ότι, στο πρώτο κιόλας weekend μετά την αρχική σταδιακή άρση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας ξεχύθηκαν στις παραλίες των Νοτίων Προαστίων, προκειμένου να απολαύσουν τα πρώτες τους βουτιές και να αρχίσουν να παίρνουν και λίγο… χρωματάκι.

Μάλιστα, οι εικόνες από τις παραλίες είναι τέτοιες, που δεν μαρτυρούν ούτε στο ελάχιστο ότι ο κορωνοϊός παραμένει (και) στη χώρα μας, με τη Γλυφάδα, τη Βάρκιζα, τη Σαρωνίδα, το Λαγονήσι και τη Λούτσα να «βουλιάζουν» από κόσμο.

Κι ενώ κάποιοι προσπάθησαν να τηρήσουν τις αποστάσεις (στην πλαζ της Γλυφάδας, για παράδειγμα), αρκετοί ήταν εκείνοι που τις αγνόησαν… επιδεικτικά!

Στο σημείο αυτό, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται θερμή εισβολή, με τα θερμόμετρα να αγγίζουν ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και τα νότια.

  • Δείτε φωτογραφίες από τις -ήδη πολύβουες- παραλίες των Νοτίων Προαστίων:

www.newsbreak.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube