Weather Icon
Τύπος 7 Μαΐου 2020

Εικόνα από το μέλλον! Το διαδίκτυο κερδίζει τα παραδοσιακά Μέσα

Εικόνα από το μέλλον! Το διαδίκτυο κερδίζει τα παραδοσιακά Μέσα

Η έλευση του διαδικτύου έχει αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες σε πολλούς τομείς. Και μιλάμε για αλλαγές που συνέβησαν σε βάθος χρόνο με κυριότερη αυτή της Ενημέρωσης.

Ένα από τα συμπεράσματα της έρευνας που είχε ανατεθεί σε ομάδα εργασίας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA – Digital Business ήταν ότι «το διαδίκτυο ηγείται πλέον της ενημέρωσης. Το ίντερνετ απολαμβάνει καθολικής αποδοχής και όπως δείχνουν διεθνείς έρευνες στην Ελλάδα έχει επικρατήσει των παραδοσιακών Μέσων». Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 62 χρήστες του διαδικτύου, ήταν για το μάθημα «Ποσοτικές Μέθοδοι» και το θέμα της ήταν «το διαδίκτυο ως κύριο Μέσο Ενημέρωσης».

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα της έρευνας επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία που προέκυψαν από νέα έρευνα της διαΝΕΟσις για το «Πώς ζουν οι Έλληνες στην πανδημία». Διαβάστε τη συνέχεια στο xtypes.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube