REAL TIME |

Weather Icon

Η Τουρκία επιτίθεται στην Ελλάδα με αλλοδαπούς φορείς του κορωνοϊού – Οκτώ κρούσματα μέχρι στιγμής στους νέους εισβολείς της Λέσβου

Η Τουρκία επιτίθεται στην Ελλάδα με αλλοδαπούς φορείς του κορωνοϊού – Οκτώ κρούσματα μέχρι στιγμής στους νέους εισβολείς της Λέσβου

Οκτώ τα έως τώρα κρούσματα μεταξύ μεταναστών στην δομή καραντίνας στην Δυτική Λέσβο! 

Οκτώ κρούσματα με κορoνοϊό έχουν διαπιστωθεί μεταξύ αλλοδαπών, που παραμένουν σε καραντίνα στην Εφταλού της Λέσβου, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του Star, Γιάννη Ευσταθίου.

Πρόκειται για δύο που ήδη έχουν ανακοινωθεί επίσημα, συν άλλα 6, που διαπιστώθηκαν μετά τη διενέργεια τεστ.

Σε τεστ θα υποβληθούν και οι 70 συνολικά αλλοδαποί που παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα στην Εφταλού (51 καινούργιοι και 19 που είχαν έρθει στις αρχές Απριλίου), Αφγανοί και Αφρικανοί.

Δυστυχώς στη Λέσβο, μπορούν να γίνουν μόνο έως 15 τεστ για κορονοϊό σε καθημερινή βάση και πέραν των αλλοδαπών, υποβάλλονται και ντόπιοι.

Αντιθέτως, αρνητικά βγήκαν τα τεστ για τους λιμενικούς που τους περισυνέλεξαν, καθώς και για την πρόεδρο της κοινότητας Σκαλοχωρίου και μια φίλη της, οι οποίες φιλοξένησαν δύο προσφυγόπουλα, ηλικίας 3 και 4 ετών.

ΠΗΓΗ: star.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube