Weather Icon
Διαφθορά , Πολιτική 24 Μαΐου 2020

Η Solidarity του Σόρος, αγαπημένος πελάτης για τα διαμερίσματα του Παπαδημούλη

Η Solidarity του Σόρος, αγαπημένος πελάτης για τα διαμερίσματα του Παπαδημούλη

“Αγαπημένος πελάτης για τα διαμερίσματα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η ΜΚΟ Solidarity Now, πίσω από την οποία βρίσκεται ο πολυπράγμων Αμερικανός επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος” αποκαλύπτει άυριο το κυριακάτικο Πρώτο Θέμα, βάζοντας ταυτόχρονα πιο βαθιά το μαχαίρι στις αποκαλύψεις για τον επενδυτή-Παπαδημούλη. 

Υπενθυμίζεται ότι το Πρώτο Θέμα είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος αγόρασε μαζικά διαμερίσματα τα οποία νοικιάζει σε μετανάστες, παίρνοντας χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο κ. Παπαδημούλης εκτός από εκατομμυριούχος, με πλούσιο χαρτοφυλάκιο, υπέρογκες τραπεζικές καταθέσεις και μεγάλος παίκτης στο real estate, αποδεικνύεται και πρωτοπόρος στην αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων, καθώς μισθώνει τρία από τα οκτώ νέα διαμερίσματα που αγόρασε το 2018 σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

Πηγή: Μανιφέστο

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube