Weather Icon

Forbes: Δύο ελληνικές παραλίες στις 10 ασφαλέστερες της Ευρώπης την εποχή του κορωνοϊού

Forbes: Δύο ελληνικές παραλίες στις 10 ασφαλέστερες της Ευρώπης την εποχή του κορωνοϊού

ΑΘΗΝΑ. Ενα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά του καλοκαιριού είναι με ποιον τρόπο θα μπορέσουν φέτος οι Ευρωπαίοι πολίτες να κάνουν τις διακοπές τους. Το διάσημο περιοδικό «Forbes» αξιολογεί τις 10 ασφαλέστερες παραλίες της Γηραιάς Ηπείρου, αναφορικά με τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και μέσα σε αυτές βρίσκονται δύο ελληνικές παραλίες, με τη μάλιστα να κατατάσσεται πρώτη στον σχετικό κατάλογο.

Πρόκειται για το Μονολίθι της Πρέβεζας, με μήκος 22 χιλιόμετρα και πλάτος έως και 80 μέτρα, γεγονός που την κάνει την μεγαλύτερη παραλία της Ευρώπης.

Αφού αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα ανοίξει τα ξενοδοχεία στην Πρέβεζα την 1η Ιουλίου, το «Forbes» επισημαίνει ότι η πόλη «αξίζει τα χρήματα που θα δώσει κανείς» και, μάλιστα, τη χαρακτηρίζει ως το αντί- St. Tropez.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Χαλικούνας της Κέρκυρας, η οποία είναι «ευλογημένη από τους θεούς, με τη συγκεκριμένη αμμώδη παραλία να χαρακτηρίζεται «από την εξαιρετική χλωρίδα και πανίδα της».

Διαβάστε τις 10 ασφαλέστερες παραλίες στο σχετικό δημοσίευμα του Forbes.

www.ekirikas.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube