Weather Icon

Ένα άλλο «Ελλάδα 2021» – Αφού η επιτροπή δεν μπορεί, μπορούμε εμείς. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ένα άλλο «Ελλάδα 2021» – Αφού η επιτροπή δεν μπορεί, μπορούμε εμείς. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Σε λίγους μήνες  όλοι οι Έλληνες με μεγάλη υπερηφάνεια θα εορτάσουμε τα 200 χρόνια απελευθέρωσής μας από τον Οθωμανικό ζυγό και την Εθνεγερσία μας, καθώς και να τιμήσουμε όλους αυτούς που συντέλεσαν με κάθε τρόπο στο να είμαστε εμείς εδώ σήμερα και να ομιλούμε για το Ελληνικό Έθνος.

Η σύσταση της επιτροπής του εορτασμού για τα 200 χρόνια ελευθερίας μας, όλον αυτόν τον καιρό έχει βαλθεί να παίξει με τα νεύρα μας- δεν εξηγείται αλλιώς. Το ανιστόρητο, άσχετο και μη επαρκές περιεχόμενο που προβάλλουν αυτούς τους μήνες δεν αντιπροσωπεύει κανέναν και οι απόψεις που στρεβλώνουν την ιστορία μας και λοιδορούν τους ήρωες μας, δεν μας εκφράζουν.

Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, όπου η επιτροπή αντί να υμνήσει την ηρωίδα Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, αποφάσισε πως είναι πιο σημαντικό να μας μιλήσει για τη δολοφονία Λαμπράκη, με τη γκάφα που έκαναν για τον Καποδίστρια αλλά και λόγω της γενικής κατακραυγής που υπάρχει και πολλές προσπάθειες του κοινού να αναδείξει την ιστορική αλήθεια και να γιορτάσει τα 200 χρόνια με σεβασμό στην ιστορία μας, η ομάδα μας αποφάσισε να συμμετέχει στο έργο αλλά και να αποτελέσει μια κεντρική “βιβλιοθήκη” για όσους επιχειρούν κάτι τέτοιο.

Η ουσία του «Ελλάδα 2021» δεν θα είναι οι φανταχτερές δηλώσεις της κυρίας Αγγελοπούλου, ούτε η κάθε φιλελέ άποψη που θα στρεβλώσει την ιστορία, αλλά η μνήμη και η τιμή των ανθρώπων που έχτισαν με τα σώματα τους μια ελεύθερη Ελλάδα, κόντρα σε κάθε πιθανότητα, την Ελλάδα που όλοι είμαστε περήφανοι να λέμε πατρίδα μας.

Όλοι μαζί λοιπόν θα θυμηθούμε και θα μάθουμε, θα γιορτάσουμε ένα άλλο Ελλάδα 2021, που η επιτροπή δεν μπορεί να μας προσφέρει.

Κοινοποιήστε το μήνυμα μας και ελάτε όλοι στη παρέα μας, στείλτε μας τα site σας, τα κείμενα σας, τις σκέψεις σας. Όπως κάνουν πολλοί στο twitter ήδη, χρησιμοποιήστε το #Ελλάς2021 και όχι το #Greece2021.

Αφού η επιτροπή δεν μπορεί, μπορούμε εμείς. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Πηγή: https://conserva.gr/ena-allo-ellada-2021-23-5/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube