Weather Icon

Διαφωνούμε; … είσαι φασίστας!!

Διαφωνούμε; … είσαι φασίστας!!

Γράφει ο Απήγανος

Πρώτα χλευάζουν τις απόψεις σου. Μετά σου κόβουν τον λόγο. Μετά σου απαγορεύουν και να σκέπτεσαι και μετά σε στολίζουν με τα στερεότυπα τους. Ρατσιστή και φασίστα. 

Τα νέα στερεότυπα που έχουν εφεύρει για να σου επιβάλουν την επικαλυμμένη δική τους φασιστική νοοτροπία, τη δική τους “δημοκρατία”, είναι ο σεξισμός και τα προσωπικά δεδομένα. Τέτοια φαινόμενα φυσικά και υπάρχουν στην κοινωνία και αποτελούν σοβαρά προβλήματα. Αλλά τον ορισμό τους τον δίνει η επιστήμη και η εμπειρία, όχι τα υπόγεια της κάθε προπαγάνδας που, αναλόγως τις συνθήκες, χρησιμοποιούν.

Βέβαια η επιστήμη δεν συμβαδίζει με τις αντιλήψεις και τις απόψεις της Αριστεράς και των εξωκοινοβουλευτικών ξαδερφιών της. Έτσι το τι είναι σεξιστικό, φασιστικό, ρατσιστικό τα ορίζει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της αριστεράς, και έχει βάλει τους δικούς του κανόνες. Κανόνες που βολεύουν αυτούς και μόνο. Η Αριστερά βάζει και επιβάλει ποικιλοτρόπως τους δικούς της κανόνες, και τους στρέφει αποκλειστικά εναντίον των εχθρών της. Στην αριστερά, όταν εχεις άλλη άποψη από την δική τους, αυτομάτως κατατάσσεστε στους εχθρούς  !!

Θα μου πεις και η Δημοκρατία έχει συγκεκριμένους κανόνες και όρια αλλά αυτοί τα καταπάτησαν όλα και τα έφεραν στα δικά τους μέτρα και σταθμά, τα οποία θέλουν να τα επιβάλουν με τις γνωστές τους μεθόδους. Αν δεν συμβαδίζεις με τις δικές τους ιδέες είσαι φασίστας και ρατσιστής, και όταν βάζεις σημαία στο μπαλκόνι είσαι και ακροδεξιός.

Ρατσιστής είσαι διότι θέλεις πρώτα να βοηθήσεις τους Έλληνες άπορους, άστεγους, ανέργους, και μετά τις ξένες οικογένειες που έρχονται στην χώρα σου επειδή στη χώρα τους έχουν πόλεμο. Επίσης ρατσιστής είσαι, διότι δεν βοηθάς τους παράνομους εισβολείς που έρχονται στην χώρα σου χωρίς χαρτιά και διαβατήριο, και απαιτούν να είναι νόμιμοι!!!

Ρατσιστής είσαι που δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ο βόρειο-αφρικανός δεν περνάει στην Ευρώπη από την Ιταλία ή την Ισπανία που είναι πολύ πιο κοντά του, και αναγκάζεται ο φουκαράς για να σε τιμήσει ρε αχάριστε, να διασχίσει όλη την βόρεια Αφρική, να περάσει στην Ασία μέσα από 2-3 φιλικές Ισλαμικές χώρες, για να φτάσει επιτέλους μετά από δεκάδες μέρες περπάτημα στην Τουρκία, για να τον φέρει, αφού τον χρυσοπληρώσει, ο Τούρκος έμπορος, λαθραία στον παράδεισο της Ελλάδας, που την θέλεις μόνο για δική σου, μονοφαγά Έλληνα ρατσιστή και φασίστα.

Επίσης δεν εκτιμάς τις καλές προθέσεις του καλού φίλου και γείτονα Τούρκου που για να εξυπηρετήσει εμάς και τα αδέλφια μας Αφγανούς έχει βάλει πτήσεις απευθείας Αφγανιστάν – Τουρκία με 15 ευρώ … Γιατί άραγε;;

Για τη συνέχεια LastPoint

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube