Weather Icon

Μπ. Νετανιάχου: Με τον Κυρ. Μητσοτάκη συζητήσαμε για τον EastMed – Θα επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ το συντομότερο

Μπ. Νετανιάχου: Με τον Κυρ. Μητσοτάκη συζητήσαμε για τον EastMed – Θα επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ το συντομότερο

Φωτογραφία από Reuters

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ανακοίνωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με τον αγωγό EastMed, ο οποίος, όπως αναφέρει, θα ξεκινά από το Ισραήλ και θα φτάνει στην Ευρώπη.

«Σήμερα, είχα ένα εικονικό και εορταστικό φλιτζάνι τσάι με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για να σηματοδοτήσει τα 30 χρόνια των σχέσεων του Ισραήλ και της Ελλάδας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε μία από τις αναρτήσεις του.

«Θα θέλαμε να ανανεώσουμε τις πτήσεις και τις τουριστικές συνδέσεις με χώρες που βρίσκονται σε παρόμοια θέση με τη δική μας, με πιο σημαντική να είναι η Ελλάδα, και εργαζόμαστε γι’ αυτό αυτήν τη στιγμή. Ελπίζω να το εφαρμόσουμε το συντομότερο δυνατό», συμπληρώνει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Μιλήσαμε, επίσης, για την προώθηση του έργου του αγωγού φυσικού αερίου East-Med μεταξύ του Ισραήλ και της Ευρώπης και (…) συμφωνήσαμε σε (πραγματοποίηση) συνάντησης μεταξύ των κυβερνήσεών μας το συντομότερο δυνατό στην Ιερουσαλήμ», καταλήγει.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube