REAL TIME |

Weather Icon
Αθλητικά , Τουρκία 29 Μαΐου 2020

Απομακρύνεται ο τελικός του Champions League από την Πόλη! Οι Τούρκοι δείχνουν απροθυμία να τηρήσουν μέτρα ασφαλείας

Απομακρύνεται ο τελικός του Champions League από την Πόλη! Οι Τούρκοι δείχνουν απροθυμία να τηρήσουν μέτρα ασφαλείας

Το ισπανικό ραδιόφωνο «Cadena Cope» αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και στο στάδιο «Aτατούρκ», όπως είχε προγραμματισθεί.

Όπως αναφέρθηκε σχετικά, οι Τούρκοι έδειξαν στην UEFA μικρή προθυμία να φιλοξενήσουν τον τελικό χωρίς την παρουσία θεατών και δεν δείχνουν, επίσης, διάθεση στις απαραίτητες προσαρμογές που χρειάζονται ώστε να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο υγείας.

Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε επίσης, ότι η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση μιας άλλης πόλης που μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.

Μία επιλογή φαίνεται πως είναι το στάδιο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, όπου έγινε ο τελικός της σεζόν 2013/14, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube