REAL TIME |

Weather Icon

Αποκάλυψη! Η Τουρκία μετέφερε 7.400 τζιχαντιστές τρομοκράτες στη Λιβύη

Αποκάλυψη! Η Τουρκία μετέφερε 7.400 τζιχαντιστές τρομοκράτες στη Λιβύη

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) ανέφερε ότι η Τουρκία μετέφερε 7.400 τζιχαντιστές τρομοκράτες από τη Συρία στη Λιβύη και ότι οι 249 από αυτούς έχουν σκοτωθεί.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία συνεχίζει τη μεταφορά τρομοκρατών από τη Συρία στη Λιβύη. Στις τελευταίες μάχες των ομάδων των τρομοκρατών με τις δυνάμεις του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, του στρατάρχη Χαφτάρ, έχασαν τη ζωή τους 26 τρομοκράτες υποστηριζόμενοι από την Τουρκία, ενώ ο συνολικός αριθμός εκείνων που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους τρομοκράτες, είναι 249.

Σημειώθηκε ότι εκείνοι που σκοτώθηκαν ήταν μέλη των τρομοκρατικών ομάδων με την ονομασία Lîwa El-Mutasim, Sultan Sultan, Lîwa Siqûr El-Şemel, Hemzat και Süleyman Şah.

Η Τουρκία έστειλε μέχρι στιγμής 7.400 τρομοκράτες στη Λιβύη

Τέλος το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει επίσης η Τουρκία μέχρι στιγμής έχει μεταφέρει στα διάφορα μέτωπα της Λιβύης συνολικά 7.400 τζιχαντιστές τρομοκράτες, καθώς και ότι η μεταφορά τρομοκρατών συνεχίζεται.

Πηγή: MEZOPOTAMYA AJANSI, artigercek.com

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube