Weather Icon
Κοινωνία , Παιδεία 25 Μαΐου 2020

Αλλάζουμε κανάλι!

Αλλάζουμε κανάλι!
Είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό πώς η συνεχής προβολή κάποιων πραγμάτων περνάει στο υποσυνείδητο. Είναι μια επιστημονική αλήθεια που έχει χρησιμοποιηθεί στην διαφήμιση, στην πολιτική, στην διπλωματία, ακόμα και στον πόλεμο ή ακόμα χειρότερα σε ψυχολογικά βασανιστήρια.
Το να βλέπει κάποιος λοιπόν Τουρκικές εκπομπές και σήριαλ αποτελεί μια εθελοντική υποβολή απο μέρους μας , στην όποια προπαγάνδα θέλει να περάσει η γειτονική χώρα. Είτε αυτό γίνεται με τον τρόπο ζωής (που είναι και εντελώς διαφορετικός από αυτόν στο γυαλί) , είτε με την γλώσσα που ακούγεται πιο εύηχη, είτε με τα ήθη και έθιμα , .. είτε ακόμα και με κρυφά μηνύματα ιστορίας.
Για αυτό λοιπόν , αλλάξτε κανάλι , βάλτε ραδιόφωνο, δείτε κάτι σε ταινία , διαβάστε βιβλίο, δείτε NETFLIX αν έχετε. Αλλά όπου δείτε Τουρκικά, … πατήστε κοντρόλ και αλλάξτε αυτό που βλέπετε. Δείξτε και σε αυτούς που τα προβάλλουν οτι πετάνε τα λεφτά τους.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube