Weather Icon
Βουλγαρία 3 Απριλίου 2020

Βουλγαρία: Νέα κρούσματα κορωνοϊού στο κοινοβούλιο

Βουλγαρία: Νέα κρούσματα κορωνοϊού στο κοινοβούλιο

Η ρωσική εκκλησία σστο ιστορικό κέντρο της Σόφιας

Η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος GERB Ντανιέλα Νταρίτκοβα και η βουλευτής του ίδιου κόμματος Ντανιέλα Μαλέσκοβα, βρέθηκαν θετικές στον κορvνοϊό, ανεβάζοντας σε τρεις τον αριθμό των βουλευτών που νοσούν.

Η κ. Νταρίτκοβα και η κ. Μαλέσκοβα θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον απομόνωση για 28 ημέρες, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του GERB.

Ο πρώτος βουλευτής που είχε βρεθεί θετικός στον COVID-19 στη Βουλγαρία είναι ο Χασάν Αντέμοφ, του Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών.

Το σύνολο των βουλευτών και του προσωπικού της Βουλής, υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Το βουλγαρικό Κοινοβούλιο έχει αναστείλει, προσωρινά, τις εργασίες του.

Η επανάληψη των εργασιών της Βουλής θα αποφασιστεί σε συνεννόηση με την ομάδα συντονισμού για την καταπολέμηση του ιού στη Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία της Βουλγαρίας (BNR).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube