REAL TIME |

Weather Icon

Τηλεφωνική επικοινωνία των ΥΠΕΞ της Αρμενίας-Ελλάδας- Κύπρου

Τηλεφωνική επικοινωνία των ΥΠΕΞ της Αρμενίας-Ελλάδας- Κύπρου

Γραφει η Λιαvα Μαvουκιαv / Liana Manukyan

Στις 15 Απριλίου, με πρωτοβουλία της Αρμενικής πλευράς, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία του Υπουργού Εξωτερικών της Αρμνενίας Ζοχράπ Μνατσακανάν με τον Έλληνα και τον Κύπριο ομόλογούς του, Νίκο Δένδια και Νίκο Χριστοδουλίδης.

Οι ΥΠΕΞ των χωρών αναφέρθηκαν στα μέτρα που ελήφθησαν για την πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης του νέου τύπου κορωνοϊού καθώς και στις κοινωνικοοικονομικές της επιπτώσεις σε εθνικό επίπεδο. Εξ ονόματος της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Αρμενίας, ο Μνατσακανιάν εξέφρασε την υποστήριξή του στον αδελφικό Ελληνικό και Κυπριακό λαό στον αγώνα κατά του νέου τύπου κορωνοϊού.

Υπογραμμίζοντας τον ρόλο της διεθνούς συνεργασίας καθώς και την ενίσχυση της αμοιβαίας υποστήριξης στην επίλυση οικουμενικών προκλήσεων, οι ΥΠΕΞ των χωρών τόνισαν την σημασία της τριμερούς συνεργασίας μεταξύ της Αρμενίας-Ελλάδας-Κύπρου.

ΠΗΓΗ: https://el.armradio.am/2020/04/16/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1/?fbclid=IwAR3B-pJTURd3kgkLrjK-fARAtZxpDA0qkFNGRVKiiFxVvoZb3J5CBTwqoC0

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube