REAL TIME |

Weather Icon

Σουηδία: Η “ανοσία της αγέλης” απέτυχε – παραδοχή για χιλιάδες νεκρούς

Σουηδία: Η “ανοσία της αγέλης” απέτυχε – παραδοχή για χιλιάδες νεκρούς

Με όλη την Ευρώπη, αλλά και την πλειοψηφία του πλανήτη να έχει τους πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση του κορωνοϊού, η κυβέρνηση της Σουηδίας έχει τολμήσει να αποτελέσει την εξαίρεση. 

Η κυβέρνηση της σκανδιναβικής χώρας, έχει επιλέξει να μην κλείσει καμία υπηρεσία και έχει αφήσει στην διακριτική ευχέρεια των πολιτών την εξάσκηση μέτρων προφύλαξης. Επιστήμονες και ειδικοί προσπαθούν εδώ και καιρό να προειδοποιήσουν τόσο την κυβέρνηση όσο και τους πολίτες, με το μόνο μέτρο που έχει τελικά ληφθεί είναι η απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 50 ατόμων. 

Όμως η κυβέρνηση της Σουηδίας αναγκάστηκε τελικά να δει την αλήθεια και μέσω του πρωθυπουργού της χώρας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η κατάσταση στη χώρα θα χειροτερέψει και πως στο τέλος θα υπάρξουν ίσως και χιλιάδες νεκροί.

emea.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube