REAL TIME |

Weather Icon

Σουηδία: Εγκαταλείπει τη φιλελεύθερη πολιτική έναντι της πανδημίας, καθώς αυξάνονται τα θύματα

Σουηδία: Εγκαταλείπει τη φιλελεύθερη πολιτική έναντι της πανδημίας, καθώς αυξάνονται τα θύματα
Καθώς αυξάνονται ραγδαία τα νέα κρούσματα και οι θάνατοι από τον COVID -19, η κυβέρνηση της Σουηδίας και ο Δημόσιος Οργανισμός Υγείας, παρουσίασαν νέα μέτρα
Τη φιλελεύθερη πολιτική της έναντι της πανδημίας εγκαταλείπει σταδιακά η κυβέρνηση της Σουηδίας, καθώς αυξάνονται οι θάνατοι από κορωνοϊό στη σκανδιναβική χώρα.
Η Σουηδία, μία από τις λίγες χώρες που δεν έχει προχωρήσει σε lockdown, με τους αναλυτές να κάνουν λόγο για… ταινία τρόμου, αποφάσισε να λάβει σκληρότερα μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού.
Καθώς αυξάνονται ραγδαία τα νέα κρούσματα και οι θάνατοι από τον COVID -19, η κυβέρνηση της Σουηδίας και ο Δημόσιος Οργανισμός Υγείας, παρουσίασαν νέα μέτρα για να περιορίσουν τη μετάδοση, όπως μεταδίδει το Radio Sweden.
Οι νέες οδηγίες ενθαρρύνουν τους πολίτες να αποφεύγουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε ώρες αιχμής, συμβουλεύουν τα καταστήματα να περιορίσουν τον αριθμό των πελατών και προτρέπουν σε ακύρωση όλων των αθλητικών παιχνιδιών και τουρνουά.
Ωστόσο, δεν αναμένεται τα παραπάνω μέτρα να επιβληθούν, στα πρότυπα χωρών όπως η Ισπανία και η Ιταλία.
Στη Σουηδία έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα 4.947 κρούσματα, τα θύματα ανέρχονται σε 239, ενώ έχουν θεραπευτεί 103.
www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube