Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση 8 Απριλίου 2020

Όλοι πλην Λακεδαιμονίων

Όλοι πλην Λακεδαιμονίων

 


ΕΛΜΕ Χίου: Επικίνδυνες και χειραγωγικού χαρακτήρα οι οδηγίες του οργανωτικού συντονιστή 1ου ΠΕΚΕΣ Β.Αιγαίου
Στο δημόσιο δημοτικό σχολείο που δουλεύω είμαστε κάπου 30, δάσκαλοι και ειδικότητες μαζί. Τον μέσο όρο ηλικίας δεν τον λες και μικρό. Οι περισσότεροι περιορισμένες γνώσεις έχουμε σχετικά με τους υπολογιστές, κανείς δεν είχε εμπειρία εξ αποστάσεως διδασκαλίας και αρκετοί έχουν έναν υπολογιστή σπίτι τους που συχνά τον χρειάζονται δύο άτομα για τηλεργασία. Όμως όλοι προσπαθούν, κανένας δεν κρύβεται, ούτε έφυγε για το χωριό του. Όλοι έχουμε καταφέρει με ξενύχτι, με βοήθειες άλλων, με αρκετή προσπάθεια και άγχος να ανοίξουμε έναν αγωγό εκπαιδευτικής επικοινωνίας με τα παιδιά και ετοιμαζόμαστε για επιπλέον βήματα.
Και έχεις από την άλλη τους συνδικάλες των Συσπειρώσεων, αυτούς τους «φανατικούς υπερασπιστές της δημόσιας εκπαίδευσης», αυτούς τους «ούλτρα ανθρωπιστές» που αρνούνται :
– να «καλωδιωθούν» όπως λένε
– να στείλουν email στα παιδιά
– να φτιάξουν ψηφιακές τάξεις
– να συμμετέχουν σε διαδικτυακές συνεδριάσεις
– κάθε παράταση του σχολικού έτους
αλλά «περιμένουν με ανυπομονησία να ανοίξει το σχολείο για να επικοινωνήσουν με τους μαθητές»…
Εντάξει «συνάδελφοι», καταλάβαμε. Μην ανυπομονείτε τόσο και μην σπρώχνεστε. Το δημόσιο σχολείο και η ελληνική οικογένεια δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη βοήθειά σας. Ούτε οι μαθητές σας..
Από το facebook

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube