Weather Icon
Κορωνοϊός - Covid-19 , Τουρκία 11 Απριλίου 2020

Νταβούτογλου “πυροβολεί” Ερντογάν: “Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειρίζεται κρίσεις”

Νταβούτογλου “πυροβολεί” Ερντογάν: “Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειρίζεται κρίσεις”

Εξ ιδίων τα βέλη προς τον Ερντογάν, τη φορά αυτή από έναν πρώην σύντροφο και στενό συνεργάτη και τώρα αρχηγό κόμματος, τον πρώην πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Αμέσως μετά την ολοκληρωτική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Τουρκία, που ανακοινώθηκε μόλις δύο ώρες πριν την εφαρμογή της, χωρίς να ενημερωθούν καν οι δήμαρχοι κυρίως των μεγάλων πόλεων, επικράτησε χάος στα καταστήματα, σούπερ μάρκετ και αρτοποιεία.

Ένας από εκείνους που έσπευσαν να επικρίνουν αυτήν την κατάσταση χάους που δημιουργήθηκε στην Τουρκία, ήταν ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

  • Η Τουρκία ζει τις δυσκολίες που οφείλονται στην ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων της κυβέρνησής της.
  • Οι εικόνες προκαλούν προβληματισμό και λύπη, παραβιάζονται οι αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται, οι πολίτες κινδυνεύουν!..
  • Παρακαλώ όλους τους πολίτες που δεν έχουν επείγουσες ανάγκες, να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Στην χαώδη κατάσταση που προέκυψε από την απόφαση της κυβέρνησης αντέδρασε και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, όπως και η Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του CHP, Canan Kaftancıoğlu.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube