REAL TIME |

Weather Icon
Ελλάδα 18 Απριλίου 2020

Είπαμε, αλλά όχι και έτσι: Έστειλαν 8 αστυνομικούς σε σπίτι να «κλείσουν» τα ηχεία που μετέδιδαν ψαλμωδίες!

Είπαμε, αλλά όχι και έτσι: Έστειλαν 8 αστυνομικούς σε σπίτι να «κλείσουν» τα ηχεία που μετέδιδαν ψαλμωδίες!

Το παρακάτω βίντεο αναρτήθηκε προφανώς από την κυρία που έμενε στο διαμέρισμα από το οποίο χθες Μεγάλη Παρασκευή ακουγόταν η λειτουργία και εξαιτίας αυτού κινητοποιήθηκαν ένα περιπολικό και τρεις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ!

Προφανώς κάποιοι γείτονες ενοχλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία και λίγο μετά κατέφθασαν ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 8 αστυνομικοί!

 


Προφανώς η Αστυνομία δέχτηκε κλήση από «κάποιον» πολίτη που… ενοχλήθηκε από την ένταση των ψαλμωδιών (ασχέτως αν δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας σύμφωνα με την κυρία που ανάρτησε το βίντεο). Και είναι κατανοητό και υποχρέωση των οργάνων της τάξης να πάνε σε όποιο σημείο τους καλεί ένας πολίτης.

Όμως ο υπερβάλλων ζήλος προκαλεί τόσο τους πιστούς όσο και τους υπόλοιπους πολίτες οι οποίοι δικαίως θα αναρωτηθούν: «Αν για μία καταγγελία πάνε 8 αστυνομικοί λογικό είναι να μην βρίσκονται οι αρχές εκεί που θα πραγματικά υπάρχει ανάγκη»!

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube