REAL TIME |

Weather Icon

Οι Κούρδοι ξήλωσαν δίκτυο της ΜΙΤ που κουβαλούσε όπλα σε τζιχαντιστές

Οι Κούρδοι ξήλωσαν δίκτυο της ΜΙΤ που κουβαλούσε όπλα σε τζιχαντιστές

Η Στρατιωτική Επιτροπή της Ιεράπολης (Minbic) ανακοίνωσε ότι ξήλωσε ένα δίκτυο πρακτόρων της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ, μέσω του οποίο το τουρκικό κράτος μετέφερε όπλα, πυρομαχικά και εκρηκτικά σε τρομοκράτες που δρουν στις περιοχές που ελέγχουν οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας, τη ραχοκοκκαλιά των οποίων αποτελούν οι Κούρδοι του ypg.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι ομάδες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ιεράπολης, τις 19 Απριλίου διεξήγαγαν επιχείρηση στα σύνορα της περιοχής που κατέχει το τουρκικό κράτος, στα βόρεια της Συρίας.

Στην ως άνω επιχείρηση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, που είχαν λάβει ως αποστολή από τη ΜΙΤ να μεταφέρουν φοτρίο με όπλα, πυρομαχικά και εκρηκτικά σε ομάδες τρομοκρατών που είναι εν υπνώσει στην περιφέρεια της Ράκκας.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσίας της Ιεράπολης δημοσίευσε σχετική φωτογραφία με τους συλληφθέντες και το φορτίο που τους είχε δώσει η ΜΙΤ

Πηγή: ANF MINBIC

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube