REAL TIME |

Weather Icon
Λαθρομετανάστευση 6 Απριλίου 2020

Χίος: «Έκαναν μπάνιο 10 άτομα μέσα στη δεξαμενή μου.. Κατέστρεφαν το βιός μου»

Χίος: «Έκαναν μπάνιο 10 άτομα μέσα στη δεξαμενή μου.. Κατέστρεφαν το βιός μου»

Την πρόθεσή του να προστατεύσει την περιουσία του πρόκειται να παραθέσει στον υπερασπιστικό του ισχυρισμό ο 48άχρονος αγρότης από το Χαλκειός της Χίου κατά την απολογία του

Παραπέμφθηκε (06/04) για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο 48χρονος αγρότης ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό (01/04) ανήλικα «ασυνόδευτα» που ειχαν εισβάλει και κατέστρεφαν το θερμοκηπιό του.

Ο ίδιος ο αγρότης επιμένει οτι η αντίδρασή του ήταν αυθόρμητη αντίδραση  της προκλητικής συμπεριφοράς των ανηλίκων λαθρομεταναστών με την επιμονή τους να κλέψουν τα οπωροκηπευτικά του και να καταστρέψουν το θερμοκήπιο του που βρίσκεται δίπλα στην ΒΙΑΛ. Όπως σημειώνει τα τελευταία τρία χρόνια έχει υποστεί ανυπολόγιστη ζημιά στην περιουσία του και έχει καταγγείλει και με μηνυτήριες αναφορές δεκάδες επιδρομές των λαθρομεταναστών, στην Αστυνομία.

Ο αγρότης, διαπίστωσε (01/04) ότι στον περίκλειστο χώρο του θερμοκηπίου του, ειχαν εισβάλει περίπου πέντε λαθρομετανάστες έκλεβαν τα οπωροκηπευτικά του ενώ άλλη ομάδα περίπου δέκα λαθρομετανάστες ήταν γύρω και μέσα στην υδατοδεξαμενή, για να ποτίζονται οι βιολογικές καλλιέργειες, κάνοντας μπάνιο με σαπούνι και διασκέδαζαν με βουτιές. Είχαν καταστρέψει την περίφραξη, και το περίβλημα του θερμοκηπίου, και είχαν καταστρέψει την καλλιέργεια του από την οποία βιοπορίζεται καθώς είχαν κλέψει και τα εργαλεία του.

Ο ίδιος με φωνές και αναφορά στην Αστυνομία «POLICE- POLICE» δέχθηκε ύβρεις, χειρονομίες, πέτρες και ξύλα. Ο ίδιος αιφνιδιασμένος  με την καραμπίνα του ειχε μεσα στο αυτοκίνητο για την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας,  πυροβόλησε τρεις φορές για εκφοβισμό στον αέρα προκειμένου να απομακρύνει τους λαθρομετανάστες.

Στο νησί επικρατεί αναβρασμός με τους μόνιμους κατοίκους να καταγγείλουν καθημερινές επιθέσεις και ληστρικές επιδρομές στις περιουσίες τους απο την ανεξέλεγκτη δράση των λαθρομεταναστών.

polis24.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube