Weather Icon
ΗΠΑ , Υγεία 3 Απριλίου 2020

«Captain Crozier! Captain Crozier!»

«Captain Crozier! Captain Crozier!»

Βίντεο δείχνουν ναύτες που χαιρετίζουν με επευφημίες τον απολυμένο από το USS Theodore Roosevelt πλοίαρχο τους

Ο πλοίαρχος Capt. Brett Crozier, τότε αξιωματικός-διοικητής του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, απευθύνεται στο πλήρωμα κατά τη διάρκεια ομιλίας στο χώρο του υπόστεγου του πλοίου στις 3 Μαρτίου 2020. Ο Crozier απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του μετά την επιστολή του διάρρευσε στα ΜΜΕ με την οποία προειδοποιούσε ότι οι ναύτες του κινδυνεύουν να πεθάνουν από την επιδημία του κορωνοϊού επί του αεροπλανοφόρου. ΚΑΥΛΙΑΝΝΑ ΓΑΝΙΕΡ / ΗΠΑ ΝΑΥ

του CHAD GARLAND | STARS AND STRIPES Published: April 3, 2020

Ένα χαρούμενο και επιδοκιμαστικό πλήθος ναυτικών στο αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt αποχαιρέτησε τον αρχηγό του, ο οποίος απαλλάχτηκε από τα καθήκοντα του από το Πολεμικό Ναυτικό, αφού εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με τη διάδοση του κορωνοϊού στο πλοίο του σε μια επιστολή που διέρρευσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Εκατοντάδες άτομα απεικονίστηκαν στη συγκέντρωση στο κατάστρωμα υπόστεγων του πλοίου και πολλοί έψαλλαν το όνομα του Capt Brett Crozier σε πολλά βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στη σελίδα Facebook του Michael Washington, με το hashtag #MYCO και #WEARETRSTRONG

“Έτσι διώχνετε έναν από τους μεγαλύτερους καπετάνιους που είχατε ποτέ”, λέει κάποιος στο βίντεο, χρησιμοποιώντας ένα ακρωνύμιο για τον μεγαλύτερο άνδρα  όλων των εποχών, προσθέτει: “Ο ΤΡΑΓΟΣ, ο άνθρωπος για τον λαό”.
Ο Κροζίερ απολύθηκε την Πέμπτη λόγω απώλειας εμπιστοσύνης στην ικανότητά του να διοικεί και επειδή δεν χρησιμοποίησε την ιεραρχική αλυσίδα για να ενημερώσει τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τις ανησυχίες του σχετικά με την επιδημία του ιού που είχε μολύνει περισσότερους από 100 ναυτικούς στο πλοίο, είπε ο γραμματέας της Navy στο Πεντάγωνο, Thomas Modly.

Συνέχεια του άρθρου εδώ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube