REAL TIME |

Weather Icon

Απίστευτη αθλιότητα του Υπουργείου Υγείας της Γερμανίας εις βάρος της Ελλάδας

Απίστευτη αθλιότητα του Υπουργείου Υγείας της Γερμανίας εις βάρος της Ελλάδας

Έλαβα χθες το εξής μήνυμα από Έλληνα της Γερμανίας, μαζί με το σκίτσο που παραθέτουμε:

“Από την επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού υπουργείο υγείας σήμερα, παρουσιάζει την Ελλάδα σαν το μικρό παιδάκι της Τουρκίας. 🤬🤬. Για εμάς τους Έλληνες της Γερμανίας η μεγαλύτερη ξεφτίλα, η μέγιστη ντροπή.”

Όταν πρόσεξα το σκίτσο, δεν πίστεψα ότι είναι δυνατόν υπουργείο της Γερμανίας να δημοσίευσε αυτό το πράγμα, που παρουσιάζει την Ελλάδα να είναι παιδάκι που το κρατάει από το χέρι η Τουρκία.

Η εξήγηση που μπορεί να δίνουν οι Γερμανοί, είναι ότι τα σκίτσα των ανθρώπων που κρατούν της σημαία της χώρας, είναι σε μέγεθος ανάλογα με τον πληθυσμό που μιλάει τη γλώσσα, γιατί αφορά 16 γλώσσες στις οποίες παρέχονται οδηγίες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Όμως, έστω και αν δεχτούμε αυτήν την δικαιολογία, υπήρχε κανένας λόγος να βάλουν την Τουρκία να κρατάει από το χεράκι τη μικρή Ελλάδα, ως να είναι ο κηδεμόνας της;

Θεωρώ ότι ο Έλληνας πρέσβης στο Βερολίνο, αν δεν το έχει κάνει ήδη, θα πρέπει να αντιδράσει και να ζητήσει εξηγήσεις γι’ αυτήν την αθλιότητα, που προσβάλλει βάναυσα την Ελλάδα και δεν θα πρέπει να θεωρείτα καθόλου τυχαία.

Η επίσημη σελίδα του γερμανικού υπουργείου Υγείας ΕΔΩ: https://www.facebook.com/bmg.bund/

Σ.Κ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube