Weather Icon

Αφιέρωμα της εκπομπής Sixty Minutes στον Αγιο Νικόλαο στο Μανχάταν

Αφιέρωμα της εκπομπής Sixty Minutes στον Αγιο Νικόλαο στο Μανχάταν

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η εβδομαδιαία εκπομπή Sixty Minutes (Εξήντα Λεπτά) του Τηλεοπτικού Δικτύου CBS, το οποίο ως γνωστόν έχει παναμερικανική και παγκόσμια εμβέλεια, την Κυριακή 12 Απριλίου 2020 θα έχει αφιέρωμα στον ιερό ναό και Εθνικό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου στο Εμπορικό Κέντρο Νέας Υόρκης.

Η ώρα της εκπομπής είναι 7 το βράδυ εκάστης Κυριακής, πλην όμως καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να ελέγξουν με τους τοπικούς σταθμούς οι οποίοι είναι συμβλημένοι με το CBS, όταν μάλιστα τυγχάνει να διαβιούν σε περιοχές των ΗΠΑ με διαφορετική ώρα, όπως Σικάγο, Καλιφόρνια κ.λ.π.

Πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν ότι το αφιέρωμα αρχικά επρόκειτο να προβληθεί σε δύο ενότητες, πλην όμως δεν καθίσταται εφικτό λόγω της πλημμυρίδας των γεγονότων από τον κορωνοϊό, τα οποία πρέπει να τύχουν ευρείας κάλυψης από το Τηλεοπτικό Δίκτυο CBS και το Πρόγραμμα sixty Minutes.

www.ekirikas.com

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube