Weather Icon
Αλβανία 12 Απριλίου 2020

Μαφιόζικο χτύπημα στις Δρυμάδες της Βορείου Ηπείρου

Μαφιόζικο χτύπημα στις Δρυμάδες της Βορείου Ηπείρου

Έκρηξη σημειώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο χωριό της Χιμάρας Δρυμάδες. Η ισχυρή έκρηξη έγινε αισθητή και στις γύρω περιοχές προκαλώντας την αναστάτωση των κατοίκων.

Στόχος του χτυπήματος, το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Morina Palace, το οποίο ανήκει στον Luli Morina, στενό συνεργάτη του αδερφού του Αλβανού πρωθυπουργού. Η εκρηκτική ύλη τοποθετήθηκε σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και ως εκ θαύματος δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί καθώς το προσωπικό διαμένει σε παρακείμενο κτίσμα.

Για το περιστατικό υπάρχει μια ύποπτη απόπειρα συγκάλυψης τόσο από την αστυνομία όσο και από τα αλβανικά ΜΜΕ, τα οποία ελέγχει απόλυτα ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε ντόρος στα Αλβανικά ΜΜΕ για τον σταυρό που υψώθηκε στην Χιμάρα. Τώρα για ένα χτύπημα που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών άκρα του τάφου σιωπή.

Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube