REAL TIME |

Weather Icon

Υπερεθνικιστές «Γκρίζοι Λύκοι» πρωταγωνιστές στα επεισόδια κατά των ελληνικών Αρχών

Υπερεθνικιστές «Γκρίζοι Λύκοι» πρωταγωνιστές στα επεισόδια κατά των ελληνικών Αρχών

Παρακρατικοί του Ερντογάν χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ως κάλυψη για να εξαπολύουν επιθέσεις κατά μήκος των ελληνικών συνόρων

«Δεν είναι μετανάστες, δεν είναι πρόσφυγες αυτοί που κάνουν τα επεισόδια στα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές Έβρου», γράφαμε πριν λίγες μέρες.

Είναι το βαθύ ισλαμικό παρακράτος του τουρκικού καθεστώτος. Ακροδεξιοί «Γκρίζοι Λύκοι», παρακρατικοί του Ερντογάν που χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ως «κάλυψη» για να εξαπολύουν επιθέσεις κατά μήκος των ελληνικών συνόρων.

Το βίντεο που δημοσίευσε την Πέμπτη (12/3) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open είναι αποκαλυπτικό. Καταγράφει τη στιγμή που ένας κουκουλοφόρος στέκεται ψύχραιμος απέναντι από τις ελληνικές δυνάμεις και κάνει το σήμα των «Γκρίζων Λύκων».


Υπερεθνικιστής «Γκρίζος Λύκος» πρωταγωνιστής στα επεισόδια

Τη δράση ενός ακόμη ατόμου, που έχει προχωρήσει και σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, κατέγραψε ρεπορτάζ του MEGA. Σύμφωνα με πηγές του τηλεοπτικού σταθμού, πρόκειται για τον Ερκάν Οζκάν, ο οποίος είναι ένας από τους άντρες ασφαλείας του εθνικιστικού κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, που ουσιαστικά απειλεί την Ελλάδα.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Πηγή: Φωνή Ροδόπης

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube