REAL TIME |

Weather Icon

Βρες ποιος είναι ο πραγματικός φασίστας – Τι κρύβεται πίσω από την προβοκάτσια της πυρπόλησης της δομής «One Happy Family» στη Μυτιλήνη;

Βρες ποιος είναι ο πραγματικός φασίστας – Τι κρύβεται πίσω από την προβοκάτσια της πυρπόλησης της δομής «One Happy Family» στη Μυτιλήνη;

Πριν τυλιχτεί στις φλόγες / Φωτογραφία @OHFLesvos

Η Ελλάδα δέχτηκε σφοδρή επίθεση από Έλληνες, ελληνόφωνους και ξένους, με αφορμή την πυρπόληση της προσφυγικής δομής «One Happy Family» της Μυτιλήνης.

Κανονικά το κράτος πρέπει να συλλέξει όλα τα δημοσιεύματα και δηλώσεις που έγιναν για το θέμα, με συγκεκριμένη στόχευση, τους Έλληνες και την Ελλάδα, και σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο. Και να τις ενσωματώσει στην δικογραφία. Για να ερευνήσουν οι δικαστικές αρχές το κίνητρο εκείνων που δυσφήμησαν και επιτέθηκαν στην Ελλάδα.

Είναι ευκαιρία να ξεσκεπαστούν οι συμμορίες ΜΚΟ, κομμάτων, πολιτικών, εφημερίδων, δημοσιογράφων, στην Ελλάδα και ξένων συμφερόντων, που επιτέθηκαν ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ στην Ελλάδα, μετά την πυρπόληση που έκαναν τα ίδια τα κέντρα.

Ο λόγος προφανής: Ήθελαν να συνεχιστεί η διεθνής επιχείρηση διάλυσης της Ελλάδας μέσω της ανεξέλεγκτης εισβολής αλλοδαπών.

Και το έκαναν την συγκεκριμένη ημέρα, για τους εξής λόγους:

Πρώτον, η κοινωνία των νησιών εξεγέρθηκε το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και στράφηκε εναντίον και του ελληνικού κράτους και εναντίον των διοργανωτών της επιχείρησης εισβολής στα νησιά, που είναι οι ΜΚΟ. Και αυτό έπρεπε να αλλάξει, να σπάσει και να καμφθεί η βούληση αντίστασης των πολιτών.

Δεύτερον, η Ελλάδα δέχτηκε επίθεση εισβολή στις Καστανιές του Έβρου, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Η κυβέρνηση ένοιωσε την κίνδυνο ανατροπής της και διάλυσης της Ελλάδας, γιατί αυτός ήταν ο στόχος, και αναγκάστηκε να αντιδράσει με επιτυχία. Την ίδια στιγμή, ο ελληνικός λαός σε ποσοστά που αγγίζουν το 90%, στήριζε την επιχείρηση άμυνας της πατρίδας στον Έβρο και τις Καστανιές. Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση και η ελληνική κοινωνία, νίκησαν τον φόβο που είχε επιβληθεί από την Αριστερά και τις ΜΚΟ στο μεταναστευτικό, και αποφάσισαν να υπερασπιστούν την πατρίδα. Και αυτό επίσης έπρεπε να αλλάξει.

Τρίτον, αμέσως μετά την επιχείρηση εισβολής στον Έβρο, αποφάσισε εσπευσμένα να κλείσει τα σύνορα και να αλλάξει το νομικό και διοικητικό καθεστώς που αφορά τους αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα. Αυτό, δυσκόλευε τη συνέχιση της διεθνούς επιχείρησης διάλυσης της Ελλάδας, η οποία έχει πολλούς πρωταγωνιστές, φανερούς και κρυφούς. Ο φανερός είναι ο Ερντογάν και το τουρκικό κράτος. Οι κρυφοί, είναι οι ΜΚΟ αλλά και όλοι εκείνοι που επιτέθηκαν στους Έλληνες και την Ελλάδα, μετά την πυρπόληση που έκαναν οι ίδιοι κύκλοι. Με άλλα λόγια, τα μέτρα της κυβέρνησης, ήταν ένα εμπόδιο στο σκοπό τους. Και αυτό επίσης έπρεπε να αλλάξει.

Πώς όμως θα άλλαζε.

Μα αν γινόταν κάτι καταστροφικό που αφορά παιδιά, παιδεία, πολιτισμό, ψυχαγωγία παιδιών.

Και ώ του θαύματος, αυτό έγινε το βράδυ της 7ης Μαρτίου. Και έγινε γρήγορα, για να σπάσει και να καμφθεί το ηθικό και η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης αλλά και του ελληνικού λαού.

Πυρπολήθηκε η προσφυγική δομή «One Happy Family» της Λέσβου, που είναι για παιδιά παρακαλώ. Και πυρπολήθηκε από τρεις Παλαιστίνιους, οι δύο από τους οποίους ταξίδεψαν στη Μυτιλήνη από την Αθήνα!!!

Και ακολούθησε η επίθεση εναντίον της Ελλάδας, με ορυμαγδό δημοσιευμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη και παρεμβάσεων στην κυβέρνηση από ελληνικά κόμματα και από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και θεσμούς.

Κάποιος από το κράτος και από τη δικαιοσύνη να αρχίσει την έρευνα και είπαμε, να μην κωλώσει κανείς.

Χαρτογραφήστε και αποκαλύψτε την εσωτερική και διεθνή συμμορία που ήθελε να διαλύσει την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνεται ότι πρόκειται για έναν κανονικό πόλεμο;

Δεν είδατε τον ηλεκτρονικό πόλεμο που έκανε ο Ερντογάν και ο τουρκικός στρατός, για να διευκολύνει την επιχείρηση εισβολής, κατάλυσης και κατάληψης των συνόρων στις Καστανιές;

Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή, να σας φέρουμε τα πραγματικά σχέδια σε χαρτί, με σφραγίδες, για να συνειδητοποιήστε το τι συμβαίνει με το “προσφυγικό-μεταναστευτικό” και τις συμμορίες που το υποστηρίζουν, ο καθένας ανάλογα με την αποστολή του;

Ξεσκεπάστε τους πραγματικούς φασίστες που καίνε σχολεία σαν τον Χίτλερ..

Σημείωση: Από τεχνοκρατικής πλευράς και από άποψη σχεδιασμού, ήταν μια εξαιρετική επιχείρηση, που δείχνει ότι πίσω της κρύβεται μυστική υπηρεσία κράτους και όχι απλά μια ΜΚΟ. Η ΜΚΟ είναι το προπέτασμα. Ετυχώς για την Ελλάδα που τα χάλασαν στην υλοποίηση.

Σάββας Καλεντερίδης

Ακολουθεί σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία δεν σχολιάζει το γεγονός, αλλά παραθέτει κείμενο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της συλλογικότητας «No Borders», με τίτλο “Δεν θα περάσει ο φασισμός”

Κάηκε το σχολείο του «One Happy Family» – Δεν θα περάσει ο φασισμός
08.03.2020, 08:40
Ενημερώθηκε στις: 08.03.2020, 10:43

Τα ξημερώματα έσβησε η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ από άγνωστη αιτία στην προσφυγική δομή «One Happy Family» της Λέσβου, αφού κάηκε ολοσχερώς το κτίριο του σχολείου, απέναντι από τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ όπου βρίσκονται περίπου 1.500 άτομα, από ευάλωτες ομάδες, κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά και άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της συλλογικότητας «No Borders» εργαζόμενη της δομής αναφέρει ότι «”άγνωστοι” έβαλαν φωτιά στις εγκαταστάσεις του “One Happy Family” που παρέχει χρόνια τώρα έναν ανθρώπινο χώρο για τους πρόσφυγες που περνάνε τη μέρα τους στοιβαγμένοι στις λάσπες της Μόριας. Μέσα στον χώρο λειτουργούσε κουζίνα που έδινε χιλιάδες γεύματα καθημερινά είχε κλινική που δέχονταν δεκάδες πρόσφυγες και γίνονταν επίσης μαθήματα Αγγλικών και Ελληνικών».

«Στον ίδιο χώρο στεγάζεται το «School of Peace» , επίσης ΣΧΟΛΕΙΟ που φιλοξενεί καθημερινά εκατοντάδες παιδάκια. Το σχολείο αυτό είναι μια όαση ,καμία σχέση με το πώς αντιμετωπίζαμε εμείς το σχολείο, τα παιδάκια εκεί διάβαζαν με όρεξη, εκτιμούν τη μόρφωση που τους προσφέρεται απλόχερα από όλους όσους δουλεύουμε εκεί. Στις γιορτές δεν θέλουν να κλείνουμε ούτε μια μέρα γιατί αυτό σημαίνει πίσω στη σκηνή στη Μόρια, χωρίς παιχνίδια, χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς ελπίδα!».

Η Μαρία τονίζει πως «είναι ντροπή μετά από τόσα χρόνια που οι εργαζόμενοι στις ΜΚΟ καλύπτουν τις ελλείψεις της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα (εκπαιδευτικό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σίτιση, στέγαση) να βρίσκονται στο στόχαστρο επειδή διάλεξαν να κάνουν το αυτονόητο. Να εργαστούν στον ανθρωπιστικό τομέα σε έναν τόπο και σε μια χρονική περίοδο που είναι απαραίτητο, αν θες να λέγεσαι Άνθρωπος.

»Όποιοι πιστεύουν ότι καίγοντας σχολεία μας τρομάζουν καλύτερα να το ξανασκεφτούν! Βαδίζουν ολοταχώς στα βήματα του Χίτλερ που έκαιγε βιβλία σε πλατείες. Δεν θα σταματήσουμε να στεκόμαστε δίπλα στον κατατρεγμένο. Δεν θα σταματήσουμε να παρέχουμε μόρφωση σε όποιον την χρειάζεται. Δεν θα περάσει ο φασισμός».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube