Weather Icon

Βίντεο: Τούρκοι κομάντο κάνουν αδέξιους ελιγμούς με φουσκωτό στον Έβρο

Βίντεο: Τούρκοι κομάντο κάνουν αδέξιους ελιγμούς με φουσκωτό στον Έβρο

© Φωτογραφία : Youtube / Evros-news.gr

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στην περιοχή του Έβρου. Τούρκοι κομάντο κάνουν περιπολίες στα νερά του ποταμού. Όμως, αντιμετωπίζουν και ορισμένες δυσκολίες.

Νέο βίντεο από επιχειρήσεις Τούρκων κομάντο στις όχθες του Έβρου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, εν μέσω της τεταμένης κατάστασης στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας.

Εξάλλου, τις προηγούμενες ώρες υπήρξε νέος γύρος επεισοδίων, με εκατοντάδες μετανάστες να πετούν καπνογόνα και δακρυγόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις, με στόχο να διέλθουν στα ελληνικά εδάφη.

Στην περιοχή εξακολουθούν να βρίσκονται και περίπου 1.000 κομάντο της τουρκικής αστυνομίας, κατόπιν εντολής του υπουργού Εσωτερικών.

Ωστόσο, όπως διαφαίνεται από το παρακάτω βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στο «evros-news», οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν ορισμένες… δυσκολίες στον χειρισμό του σκάφους.

Κι αυτό, διότι ο χειριστής τους σκάφους επιλέγει να πραγματοποιήσει αδέξιους ελιγμούς πάνω στους κυματισμούς του ποταμού.

Στην αρχή του βίντεο, μάλιστα, οι Τούρκοι κομάντο απεικονίζονται να συζητούν με μία ομάδα ατόμων, η οποία βρίσκεται στις όχθες του ποταμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση στην περιοχή του Έβρου κλιμακώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2020, όταν εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν στην ελληνοτουρκική μεθόριο, με στόχο να περάσουν στην Ευρώπη.  

Πηγή: Σπούτνικ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube