REAL TIME |

Weather Icon

ΒΙΝΤΕΟ: Με φλεγόμενο δέντρο Τούρκοι και λαθρομετανάστες χθες βράδυ προσπάθησαν να ρίξουν τον φράχτη

ΒΙΝΤΕΟ: Με φλεγόμενο δέντρο Τούρκοι και λαθρομετανάστες χθες βράδυ προσπάθησαν να ρίξουν τον φράχτη

Έχουν… σκυλιάσει οι λαθρομετανάστες και οι Τούρκοι που τους καθοδηγούν και τους βοηθούν, επειδή δεν έχουν καταφέρει από τις 28 Φεβρουαρίου να “σπάσουν” τα σύνορα και να περάσουν στην Ελλάδα και χθες το βράδυ επιχείρησαν ακόμα και με… φλεγόμενο δέντρο να ρίξουν τον φράχτη.

Οι τζιχαντιστές που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι χρησιμοποιεί ο Ταγίπ Ερντογάν στον υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδας, έχουν επιλέξει το τελευταίο διάστημα και προσπαθούν να εισβάλλουν παράνομα από το δάσος των Καστανεών, αφού είδαν ότι στον μόνιμο φράχτη, τώρα που τοποθετήθηκαν πλέον και κολώνες με έντονο φωτισμό, αυτό δεν είναι εφικτό. Απ’ το δάσος υπάρχει ο πρόχειρος αλλά ισχυρός και από εκεί φράχτης αποτροπής. Γι’ αυτό προσπάθησαν… ανατινάζοντας ουσιαστικά ένα δέντρο στην μέση του περίπου, μάλλον με μολότοφ ή ακόμα και με εκρηκτικά μια και όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε το CNN Greece αυτό… κόβεται στα δύο, να το ρίξουν φλεγόμενο πάνω στον φράχτη και να περάσουν.

Ατύχησαν όμως, αφού το δέντρο έπεσε ακριβώς από κάτω και παραλίγο να τραυματίσει τους λυσσασμένους τζιχαντιστές που παριστάνουν τους λαθρομετανάστες. Γιατί όποιος παρακολουθήσει με λίγη προσοχή το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για μια απλή φωτιά που έβαλαν, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τους έδωσαν οι Τούρκοι Στρατοφύλακες είτε μολότοφ, είτε εκρηκτικά.

Δείτε το βίντεο που έφερε στο «φως» το CNN Greece

Άμεση ήταν η αντίδραση για μια ακόμη φορά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ βρισκότανμ σε ετοιμότητα και αναπτύχθηκαν στο σημείο, δημιουργώντας μία διπλή περίμετρο ώστε σε περίπτωση που γινόταν προσπάθεια εισβολής, να μπορέσουν να την ανακόψουν και πάλι.

Είχαν προηγηθεί το βράδυ της Τετάρτης και πάλι στο δάσος των Καστανεών, προσπάθειες από περίπου 500 λαθρομετανάστες να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, χωρίς όμως να το πετύχουν, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις τους απέτρεψαν.

Πηγή: evros-news.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube