Weather Icon

Βάζουν φωτιές για να λιώσουν τον φράχτη με την βοήθεια της τουρκικής Στρατοφυλακής

Βάζουν φωτιές για να λιώσουν τον φράχτη με την βοήθεια της τουρκικής Στρατοφυλακής

Όλο και περισσότερα ντοκουμέντα με βίντεο και φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου, είναι μεθοδευμένα, συντονισμένα και κατευθυνόμενα από το καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν.
Το Evros-news.gr από την πρώτη στιγμή το είχε επισημάνει, αναφερόμενο σε στενή συνεργασία της τουρκικής Στρατοφυλακής, του πιο πιστού σώματος στον Πρόεδρο της γειτονικής χώρας, με τις διάφορες ΜΚΟ που έχουν την δυνατότητα να ενημερώνουν και να κατευθύνουν τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που φτάνουν στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Σήμερα το πρωί είχαμε και πάλι νέο… γύρο έντασης στις Καστανιές, αυτή την φορά, όπως και χθες το βράδυ, από μερικές εκατοντάδες μόνο λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνεπικουρούμενοι από την τουρκική αστυνομία που πετούσε αβέρτα δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά, προσπαθούσε να τους διευκολύνει να πλησιάσουν στον φράχτη.

Απλά και χθες στις Καστανιές, όπου έγινε προσπάθεια με άναμμα φωτιών κατά μήκος του φράχτη να λιώσει αυτός προκειμένου να ανοίξουν περάσματα για να μπουν κάποιοι λαθρομετανάστες, επιβεβαιώθηκε και από τα video που κυκλοφόρησαν. Όπως αυτό που βλέπετε:

Είναι επίσης δεδομένο πως οι Τούρκοι ρίχνουν τα δακρυγόνα στην Ελληνική πλευρά! Με συντονισμένη και οργανωμένη επίθεση προς την Ελλάδα και τους αστυνομικούς και στρατιώτες μας. Κι αυτό το video, αφιερωμένο στους ανόητους που θέλουν να παραστήσουν τους… αλληλέγγυους, από την… ασφάλεια του σπιτιού του ή την σιγουριά της τσέπης του μπαμπάκα τους.

www.evros-news.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube