REAL TIME |

Ρωσία , Συρία , Τουρκία 4 Μαρτίου 2020

Τρεις νεκροί και 15 τραυματίες στο καραβάνι των απωλειών της Τουρκίας στο Ιντλίμπ

Τρεις νεκροί και 15 τραυματίες στο καραβάνι των απωλειών της Τουρκίας στο Ιντλίμπ

Ενώ ήδη έχουν αφιχθεί στη Μόσχα οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας και ο διοικητής της υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ), για τα… προκαταρκτικά και ενώ αναμένεται αύριο η συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν, η ρωσική πολεμική αεροπορία σφυροκοπά θέσεις τρομοκρατών συμμάχων της Τουρκίας στο Ιντλίμπ και το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει νέες απώλειες σε νεκρούς και τραυματίες.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΑΜ αναφέρεται ότι χθες και σήμερα έχασαν τη ζωή τους στο Ιντλίμπ, τρεις Τούρκοι στρατιωτικοί και τραυματίστηκαν δεκαπέντε.

Από πυρά του στρατού της Συρίας σήμερα έχασαν τη ζωή τους δύο στρατιωτικοί και τραυματίστηκαν έξι, ενώ χθες και πάλι από πυρά του συριακού στρατού, έχασε τη ζωή του ένας στρατιωτικός και τραυματίστηκαν εννιά.

Το γεγονός ότι οι μάχες και κυρίως οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Ρωσίας συνεχίζονται σήμερα που βρίσκεται στη Μόσχα η τουρκική αντιπροσωπεία και παραμονή της επίσκεψης Ερντογάν, είναι ενδεικτικό του κλίματος που θα επικρατήσει αύριο στη συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube