REAL TIME |

Weather Icon

Τουρκοναζισμός: Δεν τον σταματά ούτε ο κορωνοϊός

Τουρκοναζισμός: Δεν τον σταματά ούτε ο κορωνοϊός

Τέσσερις Κούρδους αντάρτες ανακοίνωσε ότι δολοφόνησε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας στη λεγόμενη ειρηνευτική επιχείρηση «Άνοιξη» στη βορειοανατολική Συρία.

Οι «ήρωες καταδρομείς» του τουρκικού στρατού εξουδετέρωσαν, λέει, τέσσερις «τρομοκράτες» του PKK / YPG, οι οποίοι «επιχειρούσαν να διεισδύσουν» στην περιοχή που είναι υπό τον έλεγχο του τουρκικού καθεστώτος. «Οι επιχειρήσεις μας θα συνεχίσουν χωρίς διακοπή», καταλήγει το μήνυμα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Αλήθεια ή ψέματα (είναι ψωμί τους τα «fake news» στην Τουρκία), ο Ταγίπ Ερντογάν δεν σταματά τις επεκτατικές κινήσεις ούτε εν μέσω αυτής της πανδημίας.

Το τρίτο γεωτρύπανο, αν και σε καραντίνα, ετοιμάζεται για παράνομες γεωτρήσεις, ο στρατός του είναι στη βόρεια Συρία, δολοφονεί Κούρδους, ενώ στο εσωτερικό της χώρας συλλαμβάνει κόσμο για διασπορά «ψευδών ειδήσεων».

Με αυτό το καθεστώς, με αυτό τον φασισμό κάποιοι επιμένουν να συνεργαστούμε. Και είναι το ίδιο καθεστώς που διατηρείται στην άλλη πλευρά των οδοφραγμάτων. Πρώτα ο Θεός, θα επανέλθουμε.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Φιλελεύθερος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube