Weather Icon

Τελικά δεν ήταν “φασίστες και εθνικιστές” – Κάποιος παίζει παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας

Τελικά δεν ήταν “φασίστες και εθνικιστές” – Κάποιος παίζει παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας

του Σάββα Καλεντερίδη

Τρεις Παλαιστίνιοι, ο ένας με ελληνική υπηκοότητα, ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Μυτιλήνη, σε μια περίοδο που οι πολίτες του νησιού εξεγέρθηκαν εναντίον του φαινομένου που οδηγεί στη μουσουλμανοποίηση του τόπους και εναντίον των παρακρατικών ΜΚΟ, που δρουν υποστηρικτικά στο σχέδιο αφανισμού της ελληνικής Λέσβου.

Ακριβώς σε εκείνη την περίοδο που οι πολίτες σήκωσαν κεφάλι και έναντι των επιλογών της κυβέρνησης και έναντι των παρακρατικών εγκληματιών των ΜΚΟ, οι τρεις Παλαιστίνιοι ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Μυτιλήνη και πυρπόλησαν τη δομή ψυχαγωγίας προσφύγων στο Καρά Τεπέ.

Ακολούθησε ποταμός δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία στο σύνολό τους έβαλαν εναντίον των “φασιστών και εθνικιστών” που αντιδρούσαν στο άθλιο και αντεθνικό σχέδιο ισλαμοποίησης και τελικά τουρκοποίησης της Λέσβου και όχι μόνον.

Ο στόχος ήταν προφανής.

Ήθελαν να ανακτήσουν το “ηθικό πλεονέκτημα” που είχαν χάσει γιατί ο κόσμος είχε επιτέλους ξυπνήσει και από τα όσα ήταν σε εξέλιξη στις Καστανιές του Έβρου.

Το ίδιο σχέδιο εξυπηρετούν ΜΚΟ, κύκλοι δικαιωματιστών ακόμα και στελέχη κομμάτων -άσχετα με το τι πραγματικά επιδιώκουν- με εκείνους που πολιορκούσαν την Ελλάδα στον Έβρο, με “όπλο” τους αλλοδαπούς εισβολείς.

Και τώρα, “μούγκα στη στρούγκα”.

Ένα μεγάλο εύγε στις αστυνομικές αρχές της Λέσβου που βρήκαν τους πραγματικούς δράστες. Να είναι σίγουροι ότι έκαναν κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαίνεται και νομίζουν ορισμένοι.

Όμως, προσοχή, να τους προστατέψει η ΕΛΑΣ, γιατί κινδυνεύουν. Εκείνοι που τους έβαλαν, έχουν τη δύναμη να τους φυγαδεύσουν και αν δεν μπορούν, να τους κάνουν να σωπάσουν για πάντα.

Όσο δε για την κυβέρνηση, τώρα κατάλαβε ότι ο στόχος όλων αυτών που συμβαίνουν στη Λέσβο και τα άλλα νησιά, αλλά και στον Έβρο, είναι η ίδια η  κυβέρνηση, η πολιτική σταθερότητα της πατρίδας μας, η ίδια η Ελλάδα.

Η υπόθεση αυτή να πάει μέχρι το τέλος, όποιος κι αν κρύβεται από πίσω.

Μην κωλώσετε, γιατί θα το πληρώσετε ακριβά.

Μέχρι τέλους, λοιπόν…

Ακολουθεί σχετικό δημοσίευμα του Λίμπεραλ

Μυτιλήνη: Τρεις αλλοδαποί οι δράστες εμπρησμού της δομής στο Καρά Τεπέ
Τρεις αλλοδαποί εκ των οποίων ο ένας με ελληνικό διαβατήριο ταυτοποιήθηκαν ως δράστες εμπρησμού δομής ψυχαγωγίας προσφύγων στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης το βράδυ της 7ης Μαρτίου. Πρόκειται για δύο Παλαιστίνιου που μετέβησαν στο νησί από την Αθήνα με αυτόν τον σκοπό και έναν Έλληνας υπήκοο παλαιστινιακής καταγωγής. Η έρευνα συνεχίζεται για ένα ακόμα άτομο άγνωστων λοιπών στοιχείων.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση των δραστών μέσω των καμερών ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων. Σύμφωνα με αυτές ο δράστης με το ελληνικό διαβατήριο 59 ετών, κάτοικος κατά διαστήματα της πόλης της Μυτιλήνης, μετέφερε με το αυτοκίνητο του δυο άλλους ομοεθνείς του οι οποίοι έβαλαν τη φωτιά μαζί με ένα τρίτο άτομο. Στη συνέχεια όλοι μαζί κινήθηκαν με το ίδιο αυτοκίνητο προς την πόλη.

Ο 59χρονος ας σημειωθεί ότι έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ όπως έγινε γνωστό οι δυο ταυτοποιημένοι ομοεθνείς του ήλθαν στη Μυτιλήνη αποκλειστικά και μόνο για τον εμπρησμό.

Η όλη υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου. Ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube