Weather Icon
Κίνα , Ρωσία 3 Μαρτίου 2020

Συνάντηση Δένδια με τους πρέσβεις Ρωσίας, Κίνας

Συνάντηση Δένδια με τους πρέσβεις Ρωσίας, Κίνας

Συνάντηση με τους πρέσβεις της Ρωσίας, της Κίνας και τον επιτετραμμένο του Ηνωμένου Βασιλείου, πραγματοποίησε, νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στο μεταναστευτικό, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τους πρέσβεις των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις πρόσφατες εξελίξεις στο μεταναστευτικό και την προστασία των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων από τις ελληνικές αρχές.

Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τον ομοσπονδιακό υπουργό Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων της Αυστρίας, A. Schallenberg.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα. Θα συζητηθούν επίσης η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

πηγή: www.ptisidiastima.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube