Weather Icon
Γερμανία , Υγεία 22 Μαρτίου 2020

Σε καραντίνα τέθηκε η Angela Merkel – Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο γιατρός της

Σε καραντίνα τέθηκε η Angela Merkel – Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο γιατρός της
H καγκελάριος ενημερώθηκε σχετικά αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της για τα αυστηρότερα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών.
Σε καραντίνα στην οικία της τίθεται από την Κυριακή (22/3/2020) η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της, Stehpen Zeibert, ένας γιατρός με τον οποίο ήλθε σε επαφή την περασμένη Παρασκευή (20/3), βρέθηκε στο μεταξύ θετικός στον κορωνοϊό.
Όπως διευκρίνισε ο Zeibert, η καγκελάριος ενημερώθηκε σχετικά αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της για τα αυστηρότερα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών.
Την Κυριακή, η Γερμανία, των οποίων τα περιστατικά κορωνοϊού αυξήθηκαν, ανακοίνωσε ότι απαγορεύει τις συγκεντρώσεις περισσότερων από δύο ανθρώπων.
Και ενώ η Γερμανία έπαψε να περιορίζει τους ανθρώπους στα σπίτια τους – όπως έπραξε το Wuhan στην Κίνα – απαγορεύει στους πολίτες να συναντώνται σε ομάδες για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, δήλωσε η καγκελάριος A. Merkel.
Τα εστιατόρια θα κλείσουν εκτός από τις υπηρεσίες παράδοσης.
Μέχρι τώρα ο κορωνοιός έχει μολύνει 22.000 άτομα και προκαλέσει τον θάνατο σε 70 ανθρώπους στη Γερμανία.
www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube