Weather Icon
Υγεία 26 Μαρτίου 2020

Σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού ο Εχίνος του Δήμου Μύκης – Δείτε το λόγο που εξαπλώθηκε ο ιός

Σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού ο Εχίνος του Δήμου Μύκης – Δείτε το λόγο που εξαπλώθηκε ο ιός

Σε καραντίνα μπαίνει ολόκληρο το χωριό του Εχίνου του Δήμου Μίκης μετά από απόφαση του υπουργείου υγείας και σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μύκης.

Η απόφαση πάρθηκε πριν λίγο και δημοσιοποιήθηκε κατά την συνέντευξη τύπου για την ημερησία ενημέρωση του Λοιμοξιολόγου κ. Τσιόδρα.

Οι αρχές εκτίμησαν την επικινδυνότητα των περιστατικών που αναπτύσσονται στον Εχίνο και αποφάσισαν την καραντίνα για το χωριό.

Σημειώνεται ότι στον Εχίνο επέστρεψαν από το εξωτερικό, κυρίως από τη Γερμανία, μερικές εκατοντάδες εργάτες που εργάζονται σε διάφορες δουλειές, πιο πολύ στα ναυπηγεία του Αμβούργου, όπου Έλληνες Πομάκοι διατηρούν εταιρείας ενοικίασης εργατών στα ναυπηγεία.

Ορισμένοι από τους επανακάμψαντες είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό και έτσι δημιουργήθηκε το πρόβλημα στον Εχίνο και σε κάποιον βαθμό στην Ξάνθη. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube