REAL TIME |

Weather Icon
Εξοπλισμοί , Ρωσία 27 Μαρτίου 2020

Ρώσοι πιλότοι πετούν με τα πέμπτης γενιάς Su-57 – Βίντεο

Ρώσοι πιλότοι πετούν με τα πέμπτης γενιάς Su-57 – Βίντεο

Πιλότοι των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων πετούν το πέμπτης γενιάς μαχητικό αεροπλάνο Su-27 το οποίο έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις δοκιμές.

Οι πιλότοι των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, έχουν ξεκινήσει να πετούν τα μαχητικά πέμπτης γενιάς, Su-57 στην περιοχή Αστραχάν της νότιας Ρωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη η Krasnaya Zvezda, από το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Μέχρι πρότινιος μόνο πιλότοι δοκιμών της Sukhoi πετούσαν με τα μαχητικά Su-57, τα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν σε επιχειρήσεις κατά στόχων στο έδαφος, τον αέρα και τη θάλασσα.

Τα Su-57 έχουν ολοκληρώσει αποστολές εξάσκησης, σε μονό ή ομαδικό σχηματισμό και σε αερομαχίες. Οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν με πλήρη φορτία, καθώς και στη μέγιστη ταχύτητα και το μέγιστο υψόμετρο, ανέφερε το υπουργείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αεροσκάφος είναι εφοδιασμένο με εξοπλισμό που βρίσκεται εντός του πλαισίου, τελευταίας τεχνολογίας και επίστρωση που αποτρέπει τον εντοπισμό από τα ραντάρ.

Το υπουργείο σημείωσε πως προγραμματίζεται η κατασκευή 76 μαχητικών αυτού του τύπου που θα διατεθούν στην πολεμική αεροπορία της Ρωσίας.

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube