Weather Icon
Υγεία 13 Μαρτίου 2020

Πώς να μη γίνουμε φονιάδες εξ αμελείας – Δείτε τις οδηγίες

Πώς να μη γίνουμε φονιάδες εξ αμελείας – Δείτε τις οδηγίες

Η κατάσταση στην Ελλάδα κάθε μέρα που περνάει χειροτερεύει στο θέμα του κορωνοϊού. Τα κρούσματα αυξάνονται και αυτό είναι πιθανόν να γίνει εκθετικά τις επόμενες ημέρες.

Εκτός κι αν ακούσουμε, διαβάσουμε, κατανοήσουμε και πειθαρχήσουμε σε αυτά που μας λένε οι αρμίδιες αρχές του κράτους και κανένας άλλος.

Απλά, πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι με μια αμέλεια ή απρονοησία, μπορεί να προκαλέσουμε τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας.

Ενός συνανθρώπου μας που πάσχει από κάποια νόσο και με τον κορωνοϊό επιδεινώνεται η κατάστασή του και πεθαίνει, εξ αιτίας μας. Ενώ αν δεν ήταν κάποιος από μας να μεταφέρει τον ιο και τον “κολλήσει”, ο άνθρωπος αυτός μπορεί να ζούσε για χρόνια.

Αυτό λέγεται στην ουσία φόνος εξ αμελείας.

Γι’ αυτό αξίζει πραγματικά τον κόπο αυτές τις 12 – 20 ημέρες, να είμαστε προσεκτικοί, να εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες των επίσημων αρμόδιων κρατικών αρχών, για να μην γίνουμε αιτία να χαθούν ζωές, στην ουσία για να σώσουμε ζωές.

Οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας ΕΔΩ

Σ.Κ.

 

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube