Weather Icon
Video , Υγεία 20 Μαρτίου 2020

Πόντιοι και μη, δείτε το! Η γραία Άννα δίνει ξεκαρδιστικές συμβουλές στην ποντιακή διάλεκτο για τον κορονοϊό (βίντεο)

Πόντιοι και μη, δείτε το! Η γραία Άννα δίνει ξεκαρδιστικές συμβουλές στην ποντιακή διάλεκτο για τον κορονοϊό (βίντεο)
(Φωτ.: facebook / Άννα Σπυρίδου)
Η ακούραστη γραία Άννα ξαναχτυπά, σκορπίζοντας το γέλιο σε όλους. Η γιαγιά αυτήν τη φορά εμπνεύστηκε από τον κορονοϊό και προσπάθησε να δώσει χρήσιμα ποντιακά γιατροσόφια για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε. «Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να του περάσουμε το μήνυμα ότι δεν πρέπει με τίποτα να χάνει την ελπίδα του» είπε στο pontos-news.gr η Άννα Σπυρίδου, που ενσαρκώνει τη γραία Άννα.

Κρεμμύδια, σκόρδα και κιντέατα σε πρώτο πλάνο.

«Σενάριο δεν υπάρχει. Ανοίγω την κάμερα και ξέρω τι πρέπει να πω. Αυτήν τη φορά ήθελα να ασχοληθώ με τον κορονοϊό και να παρακαλέσω τον κόσμο που θα δει το βίντεό μου να μείνει στο σπίτι του και να ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών. Με πίστη στον Θεό θα το ξεπεράσουμε κι αυτό» ανέφερε.

Όπως μας είπε, τις επόμενες μέρες θα γυρίσει και αλλά παρόμοια βίντεο τα οποία θα ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο facebook και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Μετανάστης» στη Στοκχόλμη.

http://www.pontos-news.gr/article/207056/i-graia-anna-dinei-xekardistikes-symvoyles-stin-pontiaki-dialekto-gia-ton-koronoio

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube