Weather Icon
Ελλάδα , Πολωνία , Τουρκία 13 Μαρτίου 2020

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής υπερασπίζεται την Ελλάδα και ο Έλληνας….

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής υπερασπίζεται την Ελλάδα και ο Έλληνας….

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής είναι πολύ πιο κοντά από τις θέσεις που εκφράζει λίγο μετά ο Έλληνας ευρωβουλευτής ! Συγκεκριμένα ο Πολωνός Πάτρικ Γιακι λέει τα εξής
Είναι σαφές ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τα ευρωπαϊκά σύνορα, απέναντι στον τουρκικό εκβιασμό. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε από πού προέρχεται το πρόβλημα. Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Eίναι η ανεύθυνη στάση των Ευρωπαίων ηγετών που τους κάλεσαν και τους είπαν ότι θα μπορούσαν να αποκτήσουν ότι ήθελαν. Μόνο δύο χώρες είπαν κάτι το διαφορετικό, η Πολωνία και η Ουγγαρία. Ότι δηλαδή αυτός ήταν ο λάθος τρόπος και ότι τα πράγματα θα κατέληγαν όπως σήμερα.”
Και μετά ακούγεται o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου ο οποίος μεταξύ άλλων λέει τα εξής :
¨Αγαπητέ συνάδελφε κάποια από τις χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στα σύνορα της Ελλάδας προέρχονται από το Ιράκ. μετά από εκείνο τον καταστροφικό πόλεμο όπου πέθαναν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Η χώρα σου ήταν μεταξύ της συμμαχίας των προθύμων που υπό την ηγεσία του Τζορτζ Μπους εισέβαλαν στο Ιράκ και κατέστρεψαν τη χώρα του. Γιατί δεν δέχεσαι μία ηθική η πολιτική ευθύνη για αυτή την καταστροφή ;”.

Κάποιος να θυμίσει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι προέρχονται από την Ελλάδα !

Της οποίας τα συμφέροντα πολύ καλύτερα υπερασπίζεται ο Πολωνός !

tourkikanea.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube