Weather Icon
Τουρκία 30 Μαρτίου 2020

Ο Ερντογάν ανησυχεί! Ο Νταβούτογλου τον περιμένει στη γωνία

Ο Ερντογάν ανησυχεί! Ο Νταβούτογλου τον περιμένει στη γωνία

Όσοι μελετάτε όσα συμβαίνουν στη Τουρκία, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως ο Ερντογάν το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται αδυνατισμένος, ενώ την ίδια στιγμή κάποιες φήμες για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τούρκος πρόεδρος έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Γράφει η Γιώτα Χουλιάρα

Παράλληλα, ο Ρ.Τ.Ερντογάν κάνει μάλλον περιορισμένες εμφανίσεις, μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις ήταν πριν δυο μέρες, στις 28 Μαρτίου, όταν ανακοίνωσε το πακέτο μέτρων για την εξάπλωση του covid19 (απ΄όπου και η πρώτη φωτογραφία που βλέπετε).

Φαίνεται πως ο Ερντογάν λόγω του ιατρικού ιστορικού του ανησυχεί και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην ασθενήσει, καθώς θα ήταν μοιραίο για τον ίδιο ενώ γνωρίζει ότι ο Νταβούτογλου τον περιμένει στη γωνία.

Στη δεύτερη φωτογραφία τον βλέπουμε σε βιντεοκλήση με τον Σουλεϊµάν Σοϊλού, ο οποίος πυκνά συχνά το τελευταίο διάστημα κάνει δηλώσεις για την Ελλάδα, ενώ δίπλα του διακρίνουμε τον Ιμπραχίμ Καλίν, εκ των συμβούλων του, και συγγραφέα του βιβλίου “Ισλάμ και Δύση” στο οποίο και αποδομεί τη δυτική υπεροχή προσπαθώντας να καταρρίψει την έννοια του ελληνικού θαύματος της αρχαιότητας, απ΄όπου προέρχεται ο δυτικός πολιτισμός.

 

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νταβούτογλου, ο πρώην πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών, ένα πολύ επικίνδυνος πολιτικός παρακολουθεί και αναμένει. Εδώ να τονίσω αυτό που έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο Geopolitics & Daily News: ο Νταβούτογλου στην προεδρία της Τουρκίας θα είναι χίλιες φορές πιο επιίνδυνος για την Ελλάδα από τον Ερντογάν.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube