REAL TIME |

Weather Icon

Ο Αλλάχ του να τού δίνει χρόνια στην εξουσία του Ερντογάν

Ο Αλλάχ του να τού δίνει χρόνια στην εξουσία του Ερντογάν

Λάζαρος Μαύρος

ΑΚΟΜΗ και οι πλέον αχάμπαροι πήραν, εν τέλει, χαμπάρι. Και οι επί δεκαοκτώ χρόνια συστηματικοί καλλιεργητές ψευδαισθήσεων το έχουν βουλλώσει. Με την ουρά επιτέλους στα σκέλια. Δεκαοκτώ χρόνια από το φθινόπωρο του 2002 της ανόδου των τουρκο-ισλαμιστών του Ερντογάν στην εξουσία. Δεν είν’ ανάγκη να παραθέσουμε ένα προς ένα τα σπουδαιότερα ονόματα των εν Κύπρω και εν Ελλάδι διακριθέντων έκτοτε «Ερντογαν-ισμένων»: Κυβερνησάντων ή και κυβερνώντων, συμπολιτευομένων ή αντιπολιτευομένων, διαμορφωτών της Κοινής Γνώμης, εφημερίδων κ.ά. ΜΜΕ και δημοσιογράφων και αρθρογράφων…

Δεν χρειάζεται. Τους ξέρασε: Τους έλουσε με τους εμετούς του, ο θαυμαζόμενός τους, ο εν εξουσία 2002-2020 Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν («ο Αλλάχ του να του δίνει κι άλλα χρόνια στην εξουσία»), κατορθώσας ακόμη κι οι αχάμπαροι να πάρους χαμπάρι.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Διασώζονται ακόμη για τον Ελληνισμό και τα δύο του κράτη. Με δυνατότητες να ενισχύσουν αλματωδώς και με αποφασιστικότητα όλους τους ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ εθνικής ισχύος:

(α) Στρατιωτικούς,

(β) διπλωματικούς,

(γ) οικονομικούς,

(δ) εθνικού φρονήματος,

(ε) εθνικής ομοψυχίας

(στ) στρατηγικού σχεδιασμού και νοοτροπίας.

Ώστε να καταστεί η Εθνική Αντίσταση Ελλάδος και Κύπρου και η Δύναμη Αποτροπής αμφοτέρων των κρατών, απέναντι στην επιδρομική Τουρκία του Ερντογάν, ακόμη ισχυρότερη και πιο αξιόπιστη. Και, προπάντων, ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΠΕΙΣΤΙΚΗ στα μυαλά των δικών του νεο-οθωμανών στρατηγιστών.

Ο… «Αλλάχ του να τού δίνει χρόνια στην εξουσία του Ερντογάν». Ώστε να βοηθά έτι περαιτέρω στα πρόσφατα επιτεύγματα μετακίνησης των εν Κύπρω και εν Ελλάδι κυβερνώντων μυαλών προς την ορθή κατεύθυνση την οποία προ πολλών έτων όφειλαν να διαθέτουν:

ΕΙΠΕ προ ολίγων ημερών ο νυν Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος:

«ΟΤΑΝ η Ελλάδα διαθέτει ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μπορεί να καταγάγει θριάμβους.Τα τέσσερα στοιχεία είναι:

(1) Ισχυρή πολιτική – στρατιωτική ηγεσία.

(2) Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις.

(3) Υψηλό συλλογικό φρόνημα.

(4) Εθνική Ομοψυχία».

ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, αιχμάλωτοι εισέτι των πεπραγμένων επί 46 χρόνια (1974-2020) των Ηττημένων Μυαλών τους, με την θεμελιώδη και καθηλωτική επί μισό αιώνα ψευδαίσθηση της… «από κοινού με την Τουρκία εξεύρεση αμοιβαίως αποδεκτής λύσης του Κυπριακού», και ήδη εθισμένοι στα… διζωνικά-δικοινοτικά ναρκωτικά τους, κατόρθωσαν ωστόσο εσχάτως (ο… «Αλλάχ του να τού δίνει χρόνια στην εξουσία του Ερντογάν») την έναρξη της δειλής ενίσχυσης της Εθνικής Φρουράς και τις στρατιωτικές κοινές ασκήσεις με άλλες δυνητικά συμμαχικές δυνάμεις…

ΟΥΤΕ ο αίσχιστος στην κτηνωδέστερη έκφανση της ιστορίας της ανθρωπότητας Αδόφλος Χίτλερ, δεν επέδειξε την ανανδρία να οργανώνει με κρατικές διαταγές και να χρησιμοποιεί, δυστυχισμένους πληθυσμούς μεταναστών γυναικοπαίδων, μπροστά από τις ναζιστικές στρατιές του για να εισβάλει στην Ελλάδα. Μετέφερε αργότερα ο Χίτλερ γυναικόπαιδα στα Άουσβιτς του για να τα εξοντώσει στο Ολοκαύτωμα.

– Εκείνο που δεν έκανε ο Χίτλερ, το διέπραξε όμως τώρα, οκτώ δεκαετίες αργότερα, ο Ερντογάν στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου, εναντίον της Ελλάδας και εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, ίσως, αύριο μεθαύριο, μαζικότερα, στην Κύπρο.

– Γεω-πληθυσμιακή στρατηγική, γεγραμμένη από το 2001 στο «Στρατηγικό Βάθος» του τότε δικού του στρατηγικού μέντορα Αχμέτ Νταβούτογλου.

– Υλοποιούμενη, ακόμη και τώρα με τους Τουρκομάνους στην Συρία: Με την «μόλα» του τουρκικού επιτεύγματος του 1959 στην Κύπρο με τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου και με πληθυσμιακό τότε προγεφύρωμα την 18% τουρκική μειονότητα στην ελληνική μεγαλόνησο. Πάντοτε υπό βρετανική εύνοια. Και τότε. Και τώρα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Ο Ελληνισμός, με κορυφαία στιγμή, στην Κύπρο, το Δημοψήφισμα του 2004 για το Σχέδιο Ανάν, απέρριψε την απαίτηση (ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΤΕ στη διεθνή κοινότητα) να υπογράψει την υποταγή του στις διζωνικές απαιτήσεις των Τούρκων στην Κύπρο.

– Δεν νομιμοποίησε ΚΑΝΕΝΑ «τετελεσμένο» των Τούρκων Κατακτητών και του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους του Αττίλα στα σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη της Κύπρου.

– Δεν υπόγραψε κανένα «κεκτημένο» των Τούρκων.

– Όσο κι αν πάσκισαν περί του αντιθέτου τα Ηττημένα Μυαλά Λευκωσίας και Αθηνών.

ΕΚΕΙΝΟ το επίτευγμα του 76% των Ελλήνων Κυπρίων του 2004, εμπνέει αφ’ ενός και επαναλαμβάνεται, άλλως πως και εμπράκτως πλέον, από το σύνολο του Ελληνισμού σε αμφότερα τα κράτη και στη Διασπορά, απέναντι στις νέες επιχειρήσεις εισβολής του Αττίλα Ερντογάν στην Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κύπρο.

ΚΑΙ ΔΕΝ είναι αργά επειδή αμφότερα τα κράτη, έχουν τη δυνατότητα να ορθώσουν ισχυρότερη και να πυργώσουν πειστικότερη απέναντι στους Τούρκους, την Αποτρεπτική τους Ισχύ:

Επείγουσα στρατιωτική ενδυνάμωση, επείγουσα επιθετικότερη διπλωματία, επείγουσα ισχυρότερη οικονομία, ευλαβική διαφύλαξη της εθνικής ομοψυχίας, ύψιστο αντιστασιακό φρόνημα και προπάντων στρατηγικός σχεδιασμός και στρατηγική νοοτροπία.

Ιδίως όσο «ο… «Αλλάχ του θα δίνει χρόνια στην εξουσία του Ερντογάν».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube