REAL TIME |

Weather Icon
Πολιτισμός , Υγεία 14 Μαρτίου 2020

Mυθιστόρημα “προέβλεπε” τον Covid-19 από το 1981; Πώς έχουν τα πράγματα…

Mυθιστόρημα “προέβλεπε” τον Covid-19 από το 1981; Πώς έχουν τα πράγματα…

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1981 και επανεκδόθηκε το 1989 ,έχει γίνει θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω των συμπτώσεων όσων γράφει ο συγγραφέας του και όσων γίνονται σήμερα.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Μάϊο του 1981. Συγγραφέας του ο Deen Koontz και τίτλος του The Eyes of Darkness. Κατατάσσεται στις κατηγορίες “θρίλερ, αγωνία, μυθοπλασία, τρόμου”.

Στις σελίδες του ο συγγραφέας γράφει ,το 1981 επαναλαμβάνουμε, για ένας εξαιρετικά επιθετικό ιό που θα πλήττει το αναπνευστικό ανθρώπινο σύστημα, το 2020.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου, σύμφωνα με τα οποία ο ιός που περιέγραφε ο συγγραφέας είχε “κατασκευαστεί” στην πόλη της Κίνας Γου Χαν.

Όπως προκύπτει όμως στην πρώτη έκδοση του βιβλίου το 1981, η πόλη στην οποία αναφερόταν ο συγγραφέας, λεγόταν Γκόρκι και ήταν ρωσική.

Στην επανέκδοση του 1989 αυτό άλλαξε και η πόλη που επιλέχθηκε από τον συγγραφέα ήταν η Γου Χαν από την Κίνα.

Τα αποσπάσματα που παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΔΕΝ προέρχονται τελικά από το βιβλίο του Deen Koontz, The Eye of Darkness, αλλά από άλλο βιβλίο της Sylvia Browne, End of Days: Προβλέψεις και προφητείες για το τέλος του κόσμου.

Οι σελίδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο απ΄ αυτό το βιβλίο προέρχονται λοιπόν κι όχι από το The Eye of Darkness, το οποίο υποθέτουμε ότι θα πουλήσει ξανά αρκετά αντίτυπα με το θόρυβο που έγινε.

www.militaire.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube