REAL TIME |

Weather Icon

Μέτρα «δύο ταχυτήτων»: Οι μετανάστες… σουλατσάρουν ανενόχλητοι στη βόρεια Ελλάδα – Δραματικές εκκλήσεις από τους κατοίκους

Μέτρα «δύο ταχυτήτων»: Οι μετανάστες… σουλατσάρουν ανενόχλητοι στη βόρεια Ελλάδα – Δραματικές εκκλήσεις από τους κατοίκους
«Κόβουν βόλτες» στη βόρεια Ελλάδα οι μετανάστες, σαν να βρίσκονται στα… οικόπεδα των παππούδων τους, τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους και οι κραυγές αγωνίας είναι πλέον έντονες.

Μια γυναίκα από το Βαγιοχώρι, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας «δημοκρατία», κατήγγειλε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus FM: «Είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και οι λαθρομετανάστες σουλατσάρουν. Μήπως θέλουν να φύγουμε και να μείνουν αυτοί; Μας ρώτησαν αν τους θέλουμε; Καλούμε την Αστυνομία και δεν ανταποκρίνεται. Τι πρέπει να κάνουμε τέλος πάντων;»

Εξέφρασε την οργή της, καθιστώντας υπεύθυνους τον νυν και τον τέως πρωθυπουργό, λέγοντας τα εξής: «Πρέπει να ντρέπονται Μητσοτάκης και Τσίπρας. Να τους πάρουν στα σπίτια τους αν θέλουν. Δεν μπορώ να πάω ούτε στο μνήμα του άνδρα μου. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι, γιατί τους βλέπω να περνάνε από έξω κατά δεκάδες. Τι θα γίνει; Πείτε και στον δήμαρχο να ξυπνήσει και να μας βοηθήσει»!

Εν τω μεταξύ, το φόβο για την υγεία τους εκφράζουν (και) οι οδηγοί του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι στον οργανισμό, κάθε φορά που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη βάρδιά τους, φοβούνται τι θα αντικρίσουν! Τις τελευταίες ημέρες, ομάδες αλλοδαπών, συνήθως πάνω από 10 άτομα, μετακινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης  χωρίς κανένα μέτρο ατομικής προστασίας, μετατρέποντας τα λεωφορεία σε υγειονομικές βόμβες!

Οι αλλοδαποί φαίνεται πως κάνουν… βόλτες, χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο, φυσικά, καθώς καταγγέλλεται ότι, ενώ κοντά στις δομές υπάρχουν καταστήματα με είδη πρώτης ανάγκης, αυτοί επιλέγουν να ψωνίζουν από το κέντρο της πόλης, για να κάνουν και (δωρεάν) τη βόλτα τους!

Εκτός από τους οδηγούς του ΟΑΣΘ, όμως, φοβούνται και οι επιβάτες των λεωφορείων, άνθρωποι που θέλουν να φτάσουν υγιείς στις δουλειές τους, αλλά κανένας δεν ξέρει εάν οι αλλοδαποί έχουν ασθένειες τις οποίες μεταφέρουν. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι όλων των περιοχών του νομού Θεσσαλονίκης.

www.newsbreak.gr

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube