REAL TIME |

Weather Icon
Λιβύη 27 Μαρτίου 2020

Λιβύη: Ξέσπασαν νέες μάχες γύρω από την Τρίπολη

Λιβύη: Ξέσπασαν νέες μάχες γύρω από την Τρίπολη
Μάχες ξέσπασαν γύρω από την πρωτεύουσα της Λιβύης, την Τρίπολη
Μάχες ξέσπασαν γύρω από την πρωτεύουσα της Λιβύης, την Τρίπολη, έπειτα από βομβαρδισμό της λιβυκής πρωτεύουσας που προηγήθηκε στη διάρκεια της προχθεσινής ημέρας, παρά τις παροτρύνσεις από τη διεθνή κοινότητα για κατάπαυση του πυρός, ώστε να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του COVID-19, μετά τον εντοπισμό του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος στη χώρα.
Η διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) πραγματοποίησε μία επίθεση σε αρκετά μέτωπα νωρίς χθες το πρωί. Μεταξύ αυτών και μία επίθεση κατά μιας αεροπορικής βάσης στα δυτικά της Τρίπολης, σύμφωνα με τις αντιμαχόμενες πλευρές.
Τέλος, η κρατική εταιρεία πετρελαίων της Λιβύης (The National Oil Corporation), ανακοίνωσε ότι ο περιορισμός άντλησης και εξαγωγών πετρελαίου από τις δυνάμεις του Χαφτάρ, που άρχισε τις 17 Ιανουαρίου 2020, κόστισε μέχρι στιγμής απώλεια εσόδων ύψους 3,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube