Weather Icon

Κύριε Δένδια, σταματήστε αυτό το έγκλημα Ράμα-Ερντογάν εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου

Κύριε Δένδια, σταματήστε αυτό το έγκλημα Ράμα-Ερντογάν εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου

Ράμα και Ερντογάν συμφώνησαν να δημιουργήσουν τρεις μουσουλμανικές πόλεις προσφύγων των δέκα χιλιάδων κατοίκων η κάθε μια, κατά μήκος των ελληνοαλβανικών συνόρων.

Οι πόλεις αυτές θα διασπάσουν την ενότητα του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στη διάρκεια της Ιστορίας.

Είναι προφανές ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και ειδικά ο κ. Δένδιας, που κατάγεται από τη Χιμάρα, θα πράξει τα δέοντα για να αποτραπεί αυτό το έγκλημα εις βάρος του Ελληνισμού.

Ακολουθεί σχετικό σχόλιο της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Να γεμίσει την Βόρειο Ήπειρο μόνιμους μετανάστες και πρόσφυγες σχεδιάζει ο Ράμα, σύμφωνα με διαρροές της Αλβανικής Κυβέρνησης, με σκοπό την αλλοίωση της περιοχής
➡️Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών οι καταυλισμοί θα δημιουργηθούν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο: Αργυρόκαστρο, Αγ. Σαράντα, Κορυτσά και θα φιλοξενήσουν 30.000 άτομα αρχικά, μέρος των οποίων θα χρησιμοποιηθεί ως εργατικό δυναμικό για την ανοικοδόμηση των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό.
➡️Την αντίδραση του στα σχέδια του Ραμα εξέφρασε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι ο οποίος δήλωσε:

“Η κίνηση αυτή της Κυβέρνησης στρέφεται και πάλι κατά της Ελλάδας και της ΕΕ επί το πλείστον. Τούτο διότι ενώ η Αλβανία θα έπρεπε να είναι αλληλέγγυα με την Ελλάδα ώστε να εμπεδωθεί ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι εκεί που δίνεται η μάχη συγκράτησης των προσφύγων- μεταναστών, ο Ράμα σπάει το μέτωπο μετατοπίζοντας τη γραμμή στα μετώπισθεν”.
___________________________________

Φαίνεται πως ο Ερντογάν βρήκε νέο τρόπο άσκησης πιέσεως προς την Ελλάδα και ΕΕ, μέσω της απομίμησής του που ονομάζεται Ράμα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube