REAL TIME |

Weather Icon
Αθλητικά , Τουρκία , Υγεία 16 Μαρτίου 2020

Κόλαση στην Τουρκία με Ερντογάν – Έξαλλοι προπονητές, αθλητές – Ξέσπασμα Φατίχ Τερίμ!

Κόλαση στην Τουρκία με Ερντογάν – Έξαλλοι προπονητές, αθλητές – Ξέσπασμα Φατίχ Τερίμ!

Το… ιατρικό θαύμα της Τουρκιάς με τα μέχρι προ ολίγων ημερών μηδενικά κρούσματα κορωνοϊού, πλέον, δεν υφίσταται.

Όχι πως κανείς πίστευε αυτό μηδέν που συνόδευε τις καθημερινές αναφορές από τη γειτονική χώρα, αλλά πλέον ακόμη και αυτό δεν υπάρχει. Οκτώ λοιπόν τα καταγεγραμμένα κρούσματα στην χώρα, πάνω από 20.000 άνθρωποι σε καραντίνα λόγω της επίσκεψης τους στη Μέκκα και, το σημαντικότερο, πολύ μεγαλύτερη ανησυχία στην κοινή γνώμη.

Ανησυχία που φαίνεται στα δημοσιεύματα και στις αναφορές των τουρκικών media, αλλά και στις δηλώσεις, συμπεριφορές και στάση των ανθρώπων του αθλητισμού. Στην Τουρκία βλέπετε μόλις την Παρασκευή αποφασίστηκε η συνέχιση των πρωταθλημάτων, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Και αυτό παρά την αντίδραση τόσο των Τούρκων όσο (κυρίως) των ξένων αθλητών και προπονητών, οι οποίοι δημοσίως δεν έκρυψαν την δυσφορία τους για την απόφαση που πάρθηκε να συνεχιστεί κανονικά η αθλητική δραστηριότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στo sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube