Weather Icon

Κλείστε τα σύνορα με την Τουρκία Τώρα!

Κλείστε τα σύνορα με την Τουρκία Τώρα!

Θα ήταν πολύ ωραίο να έχουμε σύνορα με την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελβετία αλλά δυστυχώς είμαστε σε αυτό το πανέμορφο μέρος του κόσμου με πολλούς “παράξενους” και “κακούς” γείτονες, η ηγεσία των οποίων συμπεριφέρεται ανεύθυνα, αλαζονικά και κακοπροαίρετα.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι η Τουρκία έχει έντονο πρόβλημα με τον Κορωνοϊό και μόλις χθες ανακοίνωσε ένα κρούσμα στην Κωνσταντινούπολη, θα πρέπει πάσει θυσία να πάρουμε αυστηρότατα μέτρα ελέγχου όλων όσοι έρχονται από την Τουρκία στη χώρα μας, νόμιμα και παράνομα.

Αυτή τη στιγμή η Τουρκία είναι μια υγειονομική βόμβα και είναι δίπλα μας και παρά τα γεγονότα στον Έβρο, τις τελευταίες δέκα μέρες υπάρχουν ακόμα ροές μεταναστών από τα παράλια προς τα νησιά μας, λίγες, αλλά υπάρχουν.
Ως νησιώτης, και ειδικά με καταγωγή από Σάμο, θα πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να μην γίνουν τα νησιά μας “Μιλάνο”.

Ποια είναι αυτά;
Σταματάμε όλες τις επαφές με Τουρκία: οδικές και ειδικά αεροπορικές για τουλάχιστον ένα μήνα προληπτικά.
Αυξάνουμε, όσο το επιτρέπει η επιχειρησιακή ικανότητα του ναυτικού και του λιμενικού, τις περιπολίες στο Αιγαίο και αποτρέπουμε και απωθούμε όλες τις εισερχόμενες βάρκες από τα παράλια της Τουρκίας.
Πιέζουμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να ελέγξει την κατάσταση στην Τουρκία αποστέλλοντας ειδικούς, τόσο στις μεγάλες πόλεις όσο και στις προσφυγικές περιοχές.

ΠΗΓΗ: emea.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube