Κι άλλο ηχηρό μήνυμα της Ελλάδας, με… πολλούς αποδέκτες – Άσκηση με πραγματικά πυρά και της ΑΣΔΕΝ… από Σαμοθράκη μέχρι Μεγίστη!

Κι άλλο ηχηρό μήνυμα της Ελλάδας, με… πολλούς αποδέκτες – Άσκηση με πραγματικά πυρά και της ΑΣΔΕΝ… από Σαμοθράκη μέχρι Μεγίστη!

Μετά τον Έβρο, η ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Υπουργείο Άμυνας, αποφάσισε να δώσει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ελλάδα είναι χώρα και όχι χώρος.

Μετά την απόφαση για διεξαγωγή άσκησης με πυρά στον Έβρο από τις μονάδες του Δ’  Σώματος Στρατού, τη φορά αυτή σειρά είχε η Ανωτάτη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).

Σε ανακοίνωση της ΑΣΔΕΝ αναφέρεται:

«Από 2 Μαρτίου 2020 και καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα εκτελούνται βολές με πραγματικά πυρά από ελαφρύ και βαρύ οπλισμό ευθυτενούς τροχιάς, σε θαλάσσιες περιοχές ανατολικά των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, από τη νήσο Σαμοθράκη μέχρι Μεγίστη», όπως ανακοινώθηκε από την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).

Λεπτομέρειες και επικίνδυνες περιοχές θα ανακοινώνονται από τις τοπικές στρατιωτικές διοικήσεις, διευκρινίζεται περαιτέρω από την ΑΣΔΕΝ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube